• BIST 9644.77
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

Dünyada in beğenilen 5 lüks otel

Dünyada in beğenilen 5 lüks otel
Hotels.com Loved by Guests Ödüllerinde otellere gerçek misafirlerin yazdığı 20 milyonun üzerinde güvenilir misafir yorumu temel alınıyor.

LONDRA- Günümüzün gezginleri lüks bir otelde en azından lüks bir yatak, lüks banyo/kozmetik ürünleri, teras havuzu ve dünya standartlarında bir restoran bulmayı bekliyor. Her yıl düzenlenen, prestijli Hotels.com Loved by Guests Ödülleri kapsamında, otel misafirleri ödül jürisinde yer alıyor. En iyi ortalama misafir yorumu puanına sahip olan otelleri ödüllendirmeyi amaçlayan bu yarışmada, otellere gerçekten check-in yapmış misafirlerin yazdığı 20 milyon üzerinde gerçek ve güvenilir misafir yorumu temel alınıyor.

four-seasons-hotel-sydney.jpg

FOUR SEASONS HOTEL SYDNEY
Four Seasons ziyaretçiler tarafından en çok ücretsiz hizmetlerinden ötürü beğenildi. Sunulan ücretsiz hizmetlerin arasında kablosuz internet, lostra servisi, şehrin önemli noktalarına gidiş dönüş servisi, sabahları fuayede kahve ve börek ve odada ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri yer alıyor. Club katındaki odalarda kalıyorsanız, gün boyunca ücretsiz içecek ve gurme hafif yemek, ücretsiz kahvaltı, ücretsiz ütüleme ve ücretsiz gazete ve dergi hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Otelde gecelik 156 euro'dan başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

hotel-sofitel-new-york.jpg

HOTEL SOFITEL NEW YORK
Misafirleri Hotel Sofitel'in en çok konforlu yataklarını beğendi. Bu şık otel şehrin en kalabalık noktalarından Times Square'e kısa mesafede olmasına karşın sakin ve mükemmel bir uyku imkanı sunuyor. Otelin meşhur SoBed™ yatakları dünyanın farklı yerlerinden gelen gezginler tarafından o kadar beğeniliyor ve konforlu bulunuyor ki, isteyen konuklara kendi yatağını satın alma imkânı sunuluyor. Özel olarak tasarlanan bu yataklar, misafirlere konfor hassasiyeti ve ergonomik destek arasında benzersiz bir denge sunuyor. İnç kare başına 300 iplik dokumalı Yves Delorme nevresim takımı, kuştüyü yatak, kuştüyü yorgan ve yumuşak yastıklar sizi rüyalar alemine davet ediyor. New York asla uyumayan bir şehir olsa da, bu otelde rahat bir uyku garanti. Otelde gecelik 229 euro'dan başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

dolce-camporeal-lisbon,-portekiz.jpg

DOLCE CAMPOREAL LISBON, PORTEKIZ
Dolce CampoReal'in en beğenilen yanı spası. 700 metrekareye yayılan spa, günlük yaşamın koşuşturmasından kaçmak için mükemmel bir seçenek. Kırlarla çevrili bu spa, üzüm bağlarına nazır manzarasıyla eşsiz bir yorgunluk atma ve stresten arınma imkânı sunuyor. Kapalı havuz, sauna, buhar odası ve zarif çay salonu misafirlerin yararlanabileceği özellikler arasında. Otelin öne çıkan özelliği ise Akdeniz tarzı açık havuzu. Jakuzi ve nefes kesen manzara eşliğinde yorgunluk atmak için ideal. Otelde gecelik 102 euro'dan başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

mondrian-london.jpg

MONDRIAN LONDON
Ziyaretçiler Mondrian London'un en çok dizeynını beğeniyor. Londra'da Southbank'te yer alan bu şık dizayn otel ünlü İngiliz tasarımcı Tom Dixon tarafından tasarlanmış. Binanın denizcilik geçmişi olması nedeniyle, tasarımda transatlantik kruvaziyer teması işlenmiş. Otelin huzur veren spa’sı da dikkat çekiyor. Meşhur Sea Containers restoranda ise misafirlere farklı lezzetler sunuluyor. Son olarak otelin çatı barı, cam kutu tarzındaki yapısı ve açık terası dillere destan nitelikte. Otelde gecelik 154 euro'dan başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

w-taipei,-taype,-tayvan.jpg

W TAIPEI, TAYPE, TAYVAN
Xinyi bölgesinde, otelin 10. katında bulunan bu açık havuz kente tepeden bakarak serinlemek isteyenlerin gözdesi. Misafirler için havuz kenarı plajı bile var. Muhteşem şehir manzarası eşliğinde güneşlenmek, şezlonglarda uzanıp yorgunluk atmak ve WET® Barın serinletici kokteyllerini yudumlamak için eşsiz bir mekân. Otelde gecelik 269 euro'dan başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.
 

SaveSave

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.