• BIST 9557.92
  • Altın 2487.648
  • Dolar 32.4936
  • Euro 34.7959
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

Ulusoy: 2017 altın yıl olacak

Ulusoy: 2017 altın yıl olacak
Başaran Ulusoy: TÜRSAB olarak yurtdışında siyasi otoriteye yurtdışında değer kazandırmak sizim görevimizdir” dedi.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy “2017 yılının Türkiye için altın yıl olacağına inanıyorum. TÜRSAB olarak yurtdışında siyasi otoriteye yurtdışında değer kazandırmak sizim görevimizdir” dedi.

tursab-basin2.jpg

basaranulusoy2.jpg
 

ULUSOY: TÜRKİYE'NİN KÖTÜ GÖRÜNTÜSÜNÜ SİLMEYE UĞRAŞIYORUZ
Türsab Genel Merkezi’nde Genel sekreter Çetin Gürcün, yönetim Kurulu Üyesi Numan Olcar ve Türsab’ın Yurt Dışı İlişkiler temsicisi Hüseyin Baraner ile birlikte basınla kahvaltılı sohbet yapan Başaran Ulusoy, “Türk turizmi için sıfır kilometreden başlıyoruz. Bu ayın 12’sinde Kültür ve Turizm Bakanı ile birlikte Almanya’ya giderek tur operatörleri ile birlikte olacağız. Türkiye’nin bu kötü görüntüsünü ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Onlar tükenmez kalemle yazmışlar biz kurşunkalemle düzeltmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.”
Tanıtım için yeni bir kampanya başlattıklarını sözlerine ekleyen Ulusoy, Türkiye’ye gelen yabancı turistlerin anılarını içeren fotoğraf ve videoların toplandığı bir internet portal hizmete zokulduğunu belirterek “Türkiye’ye gezen göre turistlerin görüşlerini yurt dıı tanıtımlarda kullanacağız” dedi.

tursab-basin-cetin-numan.jpg

ÇETİN GÜRCÜN: 6 AYDIR KORKU FİLMİ YAŞIYORUZ
Türkiye turizminin 6 aydır korku filninin içinde yaşadığını belirten Çetin Gürcün “Kongre heyecanı yaşadık. Ama kongre bitti felaketler başladı. Türkiye’nin başına 50 yılda gelecek olaylar son 6 ayda geldi. Türkiye’de hala turizm varsa ve turizm yapılıyorsa bu Türizmcilerin büyük başarısıdır. Böyle olaylar başka ülkede olsa, ülke biterdi” dedi.

tursab-basin4.jpg

ÇETİN GÜRCÜN: ACENTELER İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Çetin Gürcün yaptıkları bazı çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:
“THY yönetimi ile acentelerin menfaatine iyileştirici imkanları artırmak için çalışmaları sürdürüyoruz. Görüşmelerde son aşamaya geldik, ancak olaylar çalışmalar nedeniyle bir süre geri kaldı. Memurları seyahat yasağının kalkması turizm adına sevindiricidi. Sektörün bütün birlikleri ile elele verip kamu çalışanlarını mağdur etmemeye çalıştık. Kruvaziyerde paket tur yapan acentelerin geriye ödeme mecburiyeti bulunmuyor. Tur operatörlerinin bazılarına memurlara geri ödeme yerine bir yıl geçerli tur yapma hakkı vermesini sağladık. Bazılarında ise tamamını geri deme imkanı geliştirdik. Ancak yurtdışı turlarda sıkıntı yaşadık. Özellikle İspanya ve İtalya anlayış göstermedi. Türsab BYK seçimlerine gelince herkesin katılarak TÜRSAB’a aidiyetini artırmayı amaçlıyoruz.. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum”

huseyin-baraner1-.jpg

HÜSEYİN BARANER: 10 YIL SONRA BAMBAŞKA TÜRKİYE GÖRECEĞİZ
Toplantıya katılan TÜRSAB’in yurdışı ilişkiler temsilcisi Hüseyin Baraner, gelecekten umutlu olduğunu belirterek “Türkiye’nin yurtdışındaki algısını düzeltmek için herkesin ayağına giderek tanıtımlar yapmalıyız. Birebir anlatmalıyız. Bizim çalışmalarımız devam edecktir. 10 yıl sonra bambaşka güçlü bir Türkiye göreceğiz” dedi.

OLCAR: FELAKET FIRSATA DÖNÜŞEBİLİR
Türsab Yönetim Kurulu Üyesi Numan Olcar, böyle dönemlerde turizmcileri çok görev düştüğünü belirterek “Dünya görüşü ve vizyonu olan turizmciler gelaketleri fırsata çevirebilirler” şeklinde konuştu 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.