• BIST 8988.6
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Kasım Zoto’nun annesi vefat etti

Kasım Zoto’nun annesi vefat etti
Kasım Zoto’nun annesi ve yıllarca Divan Pastanesi'nin "şık ve titiz müdiresi" olarak görev yapan, "Bayan Nina" olarak tanınan annesi Olimpiya Zoto vefat etti.

İSTANBUL- TÜROB Yönetim Kurulu Üyesi ve Armada Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Zoto’nun "Divan'ın şık ve titiz müdiresi" olan ve "Bayan Nina" olarak tanınan annesi Olimpiya Zoto vefat etti. Cenazesi 31 Temmuz 2016 Pazar günü saat 14.00'de Şişli Metamorfosis Rum-Ortodoks Kilisesinden (Cevahir Alışveriş Merkezi karşısı) kaldırılacak..

turkiyeturizm.com olarak Kasım Zoto’ya başssağlığı diliyoruz.

TÜROB BAŞSAĞLıĞı DILEDI
Titiz, çalışkan ve yaratıcı çalışmaları ile sektörümüzün gerçek emektarının başında gelen, namı değer "Bayan Nina" olarak tanıdığımız Olimpiya Zoto’nun sektörümüze katkıları daima hatırlanacaktır.
Merhumeye Allahtan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere sevenleri, dost ve akrabaları ile turizm camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.
TÜROB – Türkiye Otelciler Birliği Yönetim Kurulu adına
Timur BAYINDIR
Başkan

ANNEYE VEDA
Kasım zoto, Armada Oteli’nin sitesinden annesinin masa üzerinde duran bir fotoğrafını yayınlayarak vefatını şöyle duyurdu.

1950 tarihli bu fotoğraf, Olimpiya Zoto'ya ait... Yakın çevresi ile biz Armadalılar, ona hep "Bayan Nina" der, çok severdik... Eski İstanbulluların Ramiz Baba diye tanıdığı Ramiz Zoto'nun eşi, Diana ve Kasım Zoto'nun da annesi... Bir masasında Atilla İlhan'ın şiirlerini yazdığı dönemlerin Divan Pastanesi'ni hatırlayanlar ise onu, "Divan'ın şık ve titiz müdiresi" olarak hatırlar... Hepimize sevgi dağıtan, herkes için iyilikler dileyen Bayan Nina'yı maalesef bu sabaha karşı kaybettik... Pazar günü saat 14.00'de Şişli, Metamorfosis Rum-Ortodoks Kilisesi ve Mezarlığı'ndan son yolculuğuna çıkacak... Kasım Zoto ve Diana Zoto'ya, torunları Sırrı Cem Kasidecioğlu, Ahmet Demir Ozkal, Mira Zoto ve Maya Zoto'ya, gelin kızı Müjde Mısırlı Zoto'ya ve onu seven herkese başsağlığı diliyoruz...
ARMADA AİLESİ
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.