• BIST 9466.97
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 22 °C

Emirates ‘Dünyanın En İyi Havayolu’

Emirates ‘Dünyanın En İyi Havayolu’
Emirates Havayolu, Skytrax 2016 Dünya Havayolu Ödülleri’nde dördüncü kez Dünyanın En İyisi Ödülü’ne layık görüldü.

DUBAI- Dünyanın önde gelen uluslararası havayolu şirketlerinden biri olarak konumunu daha da sağlamlaştıran Emirates, Skytrax’in 2016 Dünya Havayolu Ödülleri’nde “Dünyanın En İyi Havayolu Şirketi” seçildi.104’ten fazla ülke, 280 havayolu ve 19,2 milyon anket sonucu ile sektördeki en kapsamlı ödüllerden biri olan Skytrax Ödülleri, ilk defa 2001 yılında dağıtılmaya başlandı. 2001 yılında ilk defa kazandığı Skytrax Dünyanın En iyi Havayolu ödülüne daha sonra 2002 ve 2013 yıllarında da layık görülen Emirates Havayolu, Bu yıl elde ettiği başarı ile dördüncü kez bu ödülün sahibi oldu.

emirates-skytrax2.20160726164130.jpg

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark, konu ile ilgili olarak; “Saygın Skytrax ödülüne layık görülmüş olduğumuz için gururluyuz. Emirates olarak her zaman yolcularımızı işimizin merkezine koyuyoruz ve tüm dünyada, her gün, her noktada yolcularımıza mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için çok çalışıyoruz. Hem karada hem de havada, ürünlerimize ve hizmetlerimize daima yatırım yapıyoruz. Yolcularımızı dikkatle dinliyoruz ve beklentilerini karşılamak ve aşmak için bıkıp usanmadan uğraş veriyoruz. Bu ödüllerin, yolcularımızdan gelen geri bildirimlere dayanması ve Emirates deneyimi yaratmak için verdiğimiz tüm gayretin fark edildiğini görmek bizim için çok sevindirici” dedi. 

 

emirates-skytrax3.jpg

Ödüller hakkında yorum yapan Skytrax CEO’su Edward Plaisted; “Emirates’in kazandığı bu dördüncü Dünyanın En İyi Havayolu unvanı çok büyük bir başarı ve havayolunun popülerliğinin gerçek bir göstergesi. Çok geniş ve farklı bir yolcu yelpazesinin isteklerini karşılamak kolay bir iş değil ama Emirates, sunduğu ürünleri ve hizmetleri için yolcularından mükemmel geri bildirimler almaya devam ediyor. Emirates’in sağladığı uçak içi eğlence sistemi ( IFE-Inflight Entertainment) , yolcu memnuniyetinin daimi merkezinde yer alıyor ve şu da önemli ki yolcular sadece programlamadan değil üstün donanım standartlarından; özellikle A380 filosundan çok fazla etkileniyor.” dedi.
Emirates, Dubai’den uygun bağlantılar ile yolcularına sunduğu 6 kıtada, 81 ülkede ve 154 destinasyon seçeneği ile dünyanın en büyük uluslararası havayolu... Ayrıca dünyanın en genç ve modern geniş gövdeli uçak filolarından birine sahip. Hem operasyon açısından verimli hem de yolcular için de daha konforlu uçakları ile Emirates en yeni ürünleri hizmete sunabiliyor.
Emirates, geçtiğimiz 12 ayda bir çok yeni ürün ve hizmete imza attı. Bu hizmet ve ürünler arasında yeni 777-300ER Business Class koltuğu, Cape Town’daki yeni hizmetleri sayesinde global Emirates Lounge ağ sayısının 39’a çıkarılması, hem uçakta hem de lounge’da yeni çocuk oyuncakları ve aktivite kitleri ve First ve Business Class yolcuları için yeni hediye çantaları, sadece 2015’te tüm kabin sınıflarındaki şarap programları için 140 milyon dolardan fazla yatırım da yer alıyor.
A380 uçağı da dâhil olmak üzere Emirates’in birçok uçağında, tüm kabin sınıflarındaki yolcular benzersiz Wi-Fi bağlantısından faydalanabiliyor. Ortalama olarak yolcuların dörtte birinden fazlası uçuş sırasında internetten faydalanıyor. Bu da 12 saatin üzerindeki uçuşlarda ortalamayı yarıya yükseltiyor.
Emirates, 90 kanalı çocuklara özel 2.689 kanallı endüstri lideri ice eğlence sistemi sayesinde 12 yıldır Dünyanın En İyi Uçak İçi Eğlence ödülüne layık görülüyor. En son gişe rekorları kıran filmlerden, ödüllü TV dizilerine, canlı TV, müzik ve bilgisayar oyunlarına kadar ice, daima daha iyi seçenekler sunmaya devam ediyor. Bir yıl önce Skytrax ödülünü kazanmasından bu yana ice eğlence sistemine :
• %35 daha fazla TV kanalı
• %20 daha fazla TV Box seti
• %35 daha fazla müzik kanalı dahil oldu.
• Görme ve duyma rahatsızlığı yaşayan yolcular için İşitsel Betimleme ve özel altyazı teknikleri ile geliştirilmiş içerik seçenekleri oluşturuldu.
• 37 farklı dilde içerik sağlandı.
Havayolu aynı zamanda, Rio Olimpiyatları da dahil olmak üzere ünlü spor müsabakalarını yayınlayan Live TV Sport kanalıyla filosundaki Live TV’yi ağını genişletti.

Emirates hakkında:
Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Emirates, yolcularını altı kıtada, 81 ülkede 154 destinasyona taşıyor. 252 adet geniş gövdeli Airbus ve Boeing uçakla faaliyet gösteren Emirates’in toplam değeri 122 milyar doların üzerinde 245 uçak siparişi bulunuyor.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.