• BIST 9092.87
  • Altın 2324.401
  • Dolar 32.3603
  • Euro 34.9324
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

NG Sapanca’ya en lüks ödülü

NG Sapanca’ya en lüks ödülü
World Luxury Spa Awards’da 2016 World Luxury SPA Awards Global kategorisinde "Luxury Resort Spa" ödülüne layık görüldü

SAPANCA- NG Sapanca Aliva Spa, sektörün en prestijli ödüllerinden olan World Luxury Spa Awards’da 2016 World Luxury SPA Awards Global kategorisinde "Luxury Resort Spa" ödülüne layık görüldü. Uluslararası bilinirliği olan World Luxury Awards tarafından, otel misafirlerinin ve turizm sektörü profesyonellerinin oylarıyla belirlenen, 2016 World Luxury SPA Awards Global kategorisinde “Luxury Resort SPA” ödülünü bu yıl yine NG Sapanca aldı.

ng-gural-sapanca-odul3.jpg

Tüm dünyadan lüks seyahat tutkunları tarafından referans olarak kabul edilen ödül, lüks ve mükemmel servisi kusursuzca birleştirerek benzersiz bir SPA deneyimi sunan Aliva SPA’ya ikinci kez verildi.
St. Moritz’deki tarihi The Grand Hotel Kronenhof’un büyüleyici atmosferinde gerçekleşen ödül törenine dünyanın dört bir yanından yoğun katılım gerçekleşti. NG Sapanca’nın ödülünü almak üzere törene NG Hotels Başkan Hediye Güral Gür, NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Kamil Berk ve NG Sapanca Wellness&Convention Otel Müdürü Tezcan Özdemir katıldı.

ng-gural-sapanca-odul6.jpg

EŞSIZ DOĞA ILE IÇ IÇE LÜKS SPA HIZMETI
NG Sapanca Wellness & Convention, İstanbul’a yakın lokasyonu ve ormanla iç içe konumuyla şehrin stresi ve gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlere doğanın enerjisini sunuyor. Misafirlerinin muhteşem bir doğa içerisinde dinlenerek keyifli vakit geçirmesi için her türlü ayrıntının düşünüldüğü NG Sapanca Wellness & Convention’ın SPA merkezi aynı zamanda Dünya çapında European Spa Association tarafından verilmekte olan Europe Spa Wellness sertifikasının da sahibi.
NG Sapanca Aliva Spa herkesin aradığı mutluluk ve huzuru bulması için, masaj terapilerinden, ‘iyi yaşam’ şifrelerini konuklarıyla paylaşıyor. Keyif havuzu, Türk hamamı, Rasül kabini, Bio sauna, Fin saunası, Aromaterapi, Kromaterapi buhar odası, macera duşları, kar çeşmesi ve tepideryum dinlenme odası Spa’da sunulan hizmetlerden yalnızca birkaçı…

ng-gural-sapanca-odul2.jpg

ÖDÜLLENDIRILEN KALITE
NG Sapanca hizmete girdiği 2008 yılından bu yana içinde bulunduğu bölgenin gelişimine de büyük katkılar sağladı. Sapanca’nın bugün İstanbul’a yakın en önemli tatil beldesi haline gelmesinde NG Sapanca’nın payı büyük. Açıldığı günden bu yana kalite ve insan kaynaklarına verdiği önem sayesinde ulusal ve uluslar arası kuruluşlarca denetlenerek 8 kalite belgesi birden almaya hak kazanan NG Sapanca aralarında Trip Advisor, Booking.com, Otelpuan gibi misafir görüşleri ile belirlenenlerin de yer aldığı onlarca ödülün sahibi.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.