• BIST 9071.02
  • Altın 2324.965
  • Dolar 32.3657
  • Euro 34.9347
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 23 °C

Kaleçi’nde ‘Pio Gastro cıvıltısı

Kaleçi’nde ‘Pio Gastro cıvıltısı
Aziz Tangut, Nermin Sümer ve ailenin mutfak eğitimi alan genç üyesi Özgür Tangut 8 eski konaktan oluşan Tuvana Butik Otel'de harikalar yaratıyorlar

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
ANTALYA-
 Antalya'ya dünya ölçeğinde butik ötelcilik anlayışı getiren Tuvana Butik Otel, tarihi dokusu ve restoranları ile bölgeye büyük değer katayor. Tarihi konakların her köşesi özenle restora edileerek hazırlanan Tuvana Otel'i konaklara tarihi yaşatırken, restoranları ise usta aşçılarla unutulmaz lezzetersunuyor. Tuvana Otel'in bünyesinde sokak lezzetleri, kömür ateşinde hazırlanan etleri ve bunlara eşlik eden karışık kokteylleri ile “Pio Gastro Bar Bistro” Antalya Kaleiçi’ne farklı lezzet anlayışını getirdi.

tuvana-otel44.jpg

tuvana-otel12.jpg

tuvana-otel1.jpg

tuvana-otel14.20160515155544.jpg

TUVANA BUTİK OTEL
Kaleiçi’nin sakin ve kuytu bir sokağında dört beş tarihi konak Tuvana Otel olarak karşınıza çıkıyor. Hiçbir yerde rastlamadığınız bir zevk ve titizli analyışıyla göz kamaştırıcı bir şekilde tasarımıyla insanı cezbediyor. Konaklardan biri Aziz Tangut’un anneannesinden kalma. Pirinç gelin yatağı halen bir odada kullanılıyor. Değerli aile yadigarı antikalarda oteli süslüyor.

tuvana-otel-11a.jpg

tuvana-otel11.20160515161530.jpg

tuvana-bahce.jpg

Oteli işletmeye açtıklarında üst katlara 10 delüks oda yaptılar. Binaya ve bahçeye son derece lüks, lezzetlerde iddialı özen restoranlar sıraladılar. 

pio-aziz-tangut-kaleici4.jpg

SERASER FINE DINING RESTAURANT
Seraser Fine Dining Restaurant, zaman yaşayıp tükettiklerimizin en kıymetlisı zaman ve “Öyle yaşayın ki tadı damağınızda kalsın” diyor. İnternasyonal mutfağı geleneksel motiflerle harmanlayarak sizleri kusursuz bir lezzet deneyimini paylaşmaya davet ediyor. Dünya şaraplarından bonkörce; ama lezzetlerin arasından daha titizlikle yapılan bir seçimin benzersiz sunumu yapılıyor.

tuvana-otel11.20160515154142.jpg

Tarihi Kaleiçi’nde kalitesine tüm kalbinizle katılacağınız bir restoran hazırlanmış.Soylu ruhlar gibi ne sadece altın, ne de sadece gümüş sizlere yetsin; siz altın ve örülen gümüşten bir atlasa misafir olun. Zaman yaşayıp tükettiklerimizin en kıymetlisı zaman ve “Öyle yaşayın ki tadı damağınızda kalsın” diyor 
“Seraser Restoran” cıvıl cıvıl bir Akdeniz bahçesi içinde son derece lüks servis takımları yer alıyor. Porselen takımlarda “Churchil” markası dikkat çetiyor. Ekmeğinden, dondurmasından, makarnasına her şey ev yapım olan lakantada sunular Ahududulu rakı kokteylinin tadı unutulmuyor. Seraser Restoran dünyadan aldığı ödüllerle bu hizmetinin karşılığını alıyor.

pio-aziz-tangut-kaleici-.20160515142540.jpg

İşadamı Aziz Tangut, Nermin Sümer ve ailenin mutfak eğitimi alan genç üyesi Özgür Tangut’un yönetimindeki Gastro Vogue Grup Kaleçi’nde 8 eski konaktan oluşan turizm kompleksinde harikalar yaratıyorlar. Antalya’nın ödüllü “fine dining” restoranı Seraser’i, İtalyan şef Alessandro Paoletti’nin yarattığı lezzetlerle en iyi pizzacısı Il Vicino’yu, iki defa dünyanın en romantik butik oteli seçilen Tuvana’yı ailece yönetiyorlar. Akdeniz’in seçkin “yaşam kulübü” olan Niks Culture’ı çatısı altında barındıran Gastro Vogue Grup; randevu ile gidilen Antalya’nin ilk Gastro Bar’ı Pio’yu hizmete açtı.

tuvana-otel-15.jpg

pio-aziz-tangut-kaleici1b.jpg

İspanyolcada ‘cıvıltı’ anlamına gelen adıyla Pio Gastro Bar Bistro rengarenk dekorasyonu, Latin Amerika ve Akdeniz füzyon, sokak lezzeti tapas sunumları ve yemek keyfinize eneri katan mixology barı ile konuklarına farklı lezzetler sunuyor.

pio-viski.jpg

tuvana-otel-yemek1.20160515155600.jpg

tuvana-otelyemek1a.jpg

tuvana-otel-yemek2.jpg

tuvana-otelyemek4.jpg

tuvana-otel-yemek7.jpg

pio-asciler.jpg

Aşçıbaşı Gökhan Başeğmez ve ekibi tarafından hazırlanan sıcak ve soğuk sokak yiyecekleri ile zengin iştah açıcıların ardından, kömür ateşinde pişirilmiş etler, burgerler ve sosisler geliyor.
Pio’nun Akdeniz, İngiliz karışımı dekorasyonu ortama sıcaklık veriyor. El yapımı seramiklerle tasarlanan bar, duvarlarda Türk ve Brezilyalı sanatçıların fraffiti eserleri süslüyor. Eşsiz lezzetler, karışık kokteyler ve iyi müzik arayanların tercihi Pio oluyor. 

IL VICINO PIZZERIA
Il Vicino gerçek bir İtalyan pizzeriası. Yediden yetmişe herkesi kucaklayan; ailelerin, gençlerin, çiftlerin, çocuklu ailelerin, iş adamlarının, genç profesyonellerin lezzet noktası haline geldi.
İyi yemeğin, uygun fiyata sunulduğu, neşeli ve iştah açıcı buluşmaların ta kendisi. Keyifli anların, arkadaş buluşmalarının, iş çıkışlarının, hafta sonu partilerinin aranılan noktası. Her anında neşe saçan, yüzü gülen, hizmet etmekten mutluluk duyan, zamanınıza ve damağınıza önem veren genç bir ekiple yaşadığınız anıları unutulmaz kılmak için bekliyor.

tuvana-otel12.20160515161618.jpg

pio-aziz-tangut-kaleici2.jpg

 Il Vicino’da İtalyan şef Alessandro Paoletti’nin yarattığı lezzetlerle en iyi pizza tadılıyor

il-vicino-pizza1.20160515143523.jpg

pio-pizza.jpg

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.