• BIST 9524.59
  • Altın 2526.576
  • Dolar 32.5695
  • Euro 34.6479
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 18 °C

D-Marin yaz etkinliklerine hazır

D-Marin yaz etkinliklerine hazır
“Bir marinadan çok daha fazlası” motto’suyla, misafirlerini ağırlayan D-Marin’ler sezon boyunca, kültür, sanat ve eğlence alanında etkinlikler düzenliyor.

DİDİM- Doğu Akdeniz Çanağı’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan D-Marin yaz sezonu için hazır. “Bir marinadan çok daha fazlası” motto’suyla, misafirlerini ağırlayan D-Marin’ler sezon boyunca, kültür, sanat ve eğlence alanında etkinlikler düzenliyor.

D-Marin bünyesinde yer alan Turgutreis, Didim ve Göcek marinaları, baharın gelişiyle deniz tutkunları ve tatil severler için yaz hazırlıklarını tamamladı. Bulunduğu bölgelerde tekne sahiplerinin yanı sıra, bölge halkının da ilgi gösterdiği pek çok etkinliğe imza atan marinalar, yerli yabancı birçok turistinde de ilgi odağı oluyor.
“Bir marinadan çok daha fazlası” motto’suyla, misafirlerini ağırlayan D-Marin, tekne sahiplerine sunduğu çeşitli hizmetlerden benzersiz SPA deneyimlerine, dünya mutfağının seçkin lezzetlerini bir arada bulunduran Yacht Club restoranlarından çocukları deniz hayatı ile buluşturan D-Marin Kids programına kadar tüm misafirlerine renkli bir dünyanın kapılarını açıyor.

D-MARIN: 3 DENIZ, 4 ÜLKEDE TOPLAM 11 MARINA
İyon, Ege ve Adriyatik denizlerinde yer alan ve deniz tutkunlarının en çok tercih ettiği destinasyonlarda bulunan benzersiz 11 marinasıyla D-Marin, yazın en güzel günleri için sizleri bekliyor. Tüm yıl boyunca devam eden konserler, söyleşiler, film gösterileri, eğitimler ve etkinliklerin yanı sıra D-Marin Kids’le çocukları da denizle buluşturan D-Marin; deniz sevgisini, keşif ve macera duygusuyla birleştiren yediden yetmişe herkesin ilk tercihi oluyor.

dmarin-turgutreis.20160422010700.jpg

D- MARIN TURGUTREIS ILE BAHARı KARŞıLAYıN
Bodrum’a yalnızca 20 km uzaklıkta yer alan D-Marin’in ilk marinası “Turgutreis”, Bodrum yarımadasının büyüleyici kent yaşamı ve tarihini bir arada sunarken, bahar ayını karşılamak isteyenlerin uğrak noktası oluyor.
Sadece bir marina olarak değil, entegre bir turizm tesisi olarak da yerli ve yabancı misafirlerine hizmet veren marina, içerisinde bulunan Yacht Club ile de konuklarına farklı deneyimler sunuyor. Ayrıca, marina içerisinde bulunan çeşitli mağazalarda modayı yakından takip edip Yacht Club içerisinde bulunan fitness salonunda egzersiz yaparak SPA da ruhunuzu şımartabilirsiniz. Blue Point Beach Club’da ise gün boyu denizin tadını çıkartırken güneşin batışını birbirinden lezzetli kokteyller eşliğinde çıkarabilirsiniz.

EGE VE AKDENIZ’IN YıLDıZı; D-MARIN DIDIM
Denizinin yanı sıra doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla da tatil severlerin uğrak yerlerinden olan Didim, D-Marin’in Ege ve Doğu Akdeniz’deki en kapsamlı marina ve tekne bakım tesislerinden biri olarak yer alıyor. Tam donanımlı bir marinaya gereksinim duyan yatlar ve süper yatlar için önemli bir merkez olurken Türkiye’nin resmi giriş limanlarından biri olarak dikkat çekiyor.
D-Marin Didim Yacht Club’da ise, plaj keyfine keyif katmak isteyenler için The Blue Point Beach Club, havuz keyfinden uzak kalamayanlar için Restaurant & Bar misafirlerini bekliyor. Gündüz Blue Point snack menüyle hizmet veren havuz başındaki restoran aynı zamanda günün her saati dünya mutfağından sunduğu seçeneklerle de tekne sahiplerini, otel misafirlerini ve Didim’e gelen tatilcileri ağırlıyor.

dmarin-gocek.jpg

MAVI YOLCULUĞUN DURAK NOKTASı; D-MARIN GÖCEK
Mavi ile yeşilin birleştiği D-Marin Göcek, kalabalıktan uzak, doğayla iç içe, dalgalar ve rüzgarla zaman geçirmek isteyen tekne sahiplerini bekliyor. Türkiye’nin Akdeniz sahillerinin eşsiz Güney Ege kıyılarıyla buluştuğu D-Marin Göcek, el değmemiş kumsalları, çam ormanları ve 12 adasıyla Türkiye’nin en korunaklı marinası olarak kabul ediliyor. D-Marin Göcek’te baharla canlanan doğayı keşfe çıkan gezginler, hemen yanı başındaki D-Resort Göcek’in sunduğu eşsiz konaklama deneyimiyle de tatillerini unutulmaz bir anıya dönüştürüyor. Misafirlerine her zaman kaliteli servis sunan D-Resort Göcek; 4 adet bakım odası, canlandırıcı havuzu, dinlenme odaları, saunaları, buhar odası ve hamamın bulunduğu D-SPA’da rahatlatırken, fitness merkezinde ”fit” yaşam ile ödüllendiriyor. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.