• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

Evlilik sektörü Green Park Pendik’te

Evlilik sektörü Green Park Pendik’te
The Green Park Hotel Pendik’te düzenlenen Anadolu yakasının ilk ve en büyük evlilik festivalinde, işinin uzmanları ile bir araya geliyor.

İSTANBUL- Yeni bir hayata en özel başlangıcı yapmak isteyen çiftler; Anadolu yakasının ilk ve en büyük evlilik festivalinde, işinin uzmanları ile bir araya geliyor.  Office of Dreams ve The Green Park Hotel & Convention Center Pendik işbirliğiyle düzenlenen festivalde; hayalindeki düğünü planlamak isteyen çiftler aradıkları tüm hizmetleri birarada bulurken, birbirinden değerli hediyelerle bu özel günlerini daha da unutulmaz kılmaya hazırlanıyor.
Dünyanın en çok düğün yapılan şehirlerinden olan Yeditepe İstanbul, Anadolu yakasında düzenlenecek olan evlilik festivalinde ev sahipliği yapacak. Evlilik sektörünün deneyimli isimlerinin tecrübelerini paylaşacağı festivalde, çiftler pek çok sektörü bir arada inceleme fırsatı yakalayacak. Gelinlikten ayakkabıya, organizasyon trendlerinden güzellik sırlarına kadar pek çok konuda danışmanlık alacak çiftler, yorucu geçen evlilik sürecinin keyfini çıkartacak.

Festival, yeni hayatlarına unutulmaz bir başlangıç yapmak isteyen çiftlerin yüzünü birbirinden değerli hediyelerle güldürecek. Uzun soluklu evlilik hazırlıkları sürecinde stres ile mücadele eden çiftlerin yüzü; nikah kokteylinden kral dairesinde konaklamaya, balayından sağlık klübü üyeliğine ve romantik akşam yemeklerine kadar pek çok hediye ile aydınlanacak.
22 - 24 Nisan tarihleri arasında Pendik Green Park Otel’de 3 gün boyunca devam edecek olan evlilik hazırlıkları festivalinde mobilyadan damatlığa, gelinlikten davetiyeye, mekan süslemesinden menü alternatiflerine kadar pek çok sektörde avantajlı fiyatlar sunulacak. Festival; gün boyu devam edecek olan ikramlar, markaların düzenleyeceği defileler, showlar ve ünlü katılımlarıyla renklenecek.
Katılımcı firmaların çiftlere hediyeleri ile renklenecek olan festivale katılım ücretsiz olacaktır. Festival hakkında detaylı bilgiyi www.moderngelin.com adresinden ve 0212 318 01 61 numaralı telefondan edinebilirsiniz.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.