• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 16 °C

Onur Air, ‘Bagaj Taşıma’da

Onur Air, ‘Bagaj Taşıma’da
Yolcularının daha rahat seyahat edebilmeleri için yeni bir hizmete imza atan Onur Air, özellikle de fazla bagaj sorunu yaşayan müşterilerinin yüzünü güldürecek.

İSTANBUL-Yolcularının daha rahat seyahat edebilmeleri için yeni bir hizmete imza atan Onur Air, özellikle de fazla bagaj sorunu yaşayan müşterilerinin yüzünü güldürecek.

Fazla bagaj sorunu, yolcuların en çok zorlandıkları durumlardan biridir. Onur Air, bu sorunun önüne geçmek amacıyla ‘Bagaj Taşıma’ hizmetine başladı. Bundan böyle yolcular, 40 kg.’den fazla bagaja sahip olsalar bile ucuz bir fiyata bagajlarını rahatlıkla götürebilecekler.
Onur Air Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurul Üyesi Orhan Sivrikaya, “bagaj taşıma” hizmetine ilişkin şunları söyledi;
“Onur Air, fazla bagaj yüküne kapıdan kapıya çözüm getiren “bagaj taşı-ma” servisi onurair.com web sitemizde hizmete girmiştir. Müşterilerimize özgü sunulan bu hizmet sayesinde, tek işlem ile adrese teslim bagaj sevki yapılabilmektedir. Fazla bagaj taşı-ma seçeneğinin online hizmetlerimiz arasına alınması ile yolculukları kolaylaştıran ve stresten uzak deneyimlerin ortamı ile hazırlanmıştır. Uçulan tüm yurt içi ve yurt dışı destinasyonlarında bu hizmeti web portalimizde sunan ilk yerli taşıyıcı olmamız müşteri hizmetlerinde bizi farklı kılan yeni bir unsur olmuştur.
Ülkemiz havacılığın gelişmesinde birçok alanda liderlik etmiş olan şirketimizin yeni bir ürünle daha sektörde aynı misyonu üstlenmesinden Onur Air ailesi olarak gurur duyuyoruz.
Onur Air’in projede iş ortağı olan Mex Logistic Holdings şirketi Genel Müdürü Rohan Sivanathan ise “Bagaj Taşı-ma servisi, Onur Air müşterilerinin bagaj kaygısı olmadan huzurlu bir seyahat geçirmelerine vesile olacaktır. Lojistik sektöründeki uluslararası paydaşlarımızla , Onur Air müşterilerine ait fazla bagajları hızlı ve emniyetli şekilde adreslerine teslim etmek üzere sistemimiz her yönüyle aktif çalışmaktadır” şeklinde konuştu
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.