• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 18 °C

Öger Türk Tur iflasını açıkladı

Öger Türk Tur iflasını açıkladı
Almanya'da faaliyet gösteren önemli tur şirketlerinden V.O. Travel iflasını açıklamıştı. Öger Türk Tur da faaliyetlerini sonlandırdığını açıkladı.

İSTANBUL- Geçtiğimiz günlerde Almanya'da faaliyet gösteren önemli tur şirketlerinden V.O. Travel iflasını açıklamıştı. Öger Türk Tur da faaliyetlerini sonlandırdığını açıkladı.
Geçtiğimiz hafta Almanya merkezli Vural Öger Turizm faaliyetlerini durdurarak iflas ettiğini açıklamıştı. Bir iflas haberi de Öger Türk Tur'dan geldi.
Almanya'nın önemli tur operatörlerinden Öger Türk Tur da bugün itibariyle faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı. ÖTTFLY şirketi acentelerine bir duyuru yaparak 43 yıllık şirketin kapanmasının zorunlu hale geldiğini belirtti 

 ÖTTFLY'dan yapılan açıklama şöyle:

Sayın Acentemiz,
Sırketimiz kurulmus oldugu 1972 yılından beri sizlerle heryıl başarılarını paylasmıştır. Sizlerin desteği ile Türkıye'deki bütün Anadolu hatlarını ilk olarak birer birer programına almıs ve onlarca sene Avrupa'dan Türkiye'ye en fazla yolcu tasıyan uçak seyahat şirketi olmuştur. Almanya'da ve Türkiye'de bütün Uçak şirketlerinin partneri olarak büyük bır proglamla mılyonlarca müşterıyi en iyi ve en kaliteli servıs vererek memnun etmistir.
Sizlerinde takip ettiginiz gibi son zamanlarda yasanan malum sebeplerden dolayi kisa zaman da alternativ program yaparak seferleri düzenlemek maalesef olmadi. Alternatif bulamamız neticesinde şirketimiz bu şartlarda devam etmesi mümkün değildir.
Büyük bir üzüntü içinde 43 senedır faaliyette olan ve bir tarih yazmış olan şirketimizi kapatma mecburıyetinde olduğumuzu bildiririz.4 Ocak 2016 tarihınden itibaren şirketimiz faaliyetine son vermistir.
Hepinize tek tek bize olan güven ve desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz. Sizlerle unutulmaz günler geçirdik, bir aile gibi birbirimizi sevdik, başarılarımızı paylastık.
Bu hayatta herşeyin bir sonu var. Bir devir bitiyor. Çok ama çok üzgünüz.
Hepinizi tek tek candan, kalbden kucaklarız!

Not: Merkez büro ve şubeler önümüzdeki günlerde telefonlarınız ve sorularınız için emrinızdedir

Vural Öger
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.