• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 18 °C

Sütlüce otelleri Haliç için buluştu

Sütlüce otelleri Haliç için buluştu
İstanbul’da “Altın Boynuz” denilen Haliç’i turizmde zirveye taşımak ve Sütlüce bölgesini marka yapmak üzere Haliç Kongre Merkezi'nde buluştular.

ÖZKAN ALTINTAŞ - HALİL TUNCER
İSTANBUL-
İstanbul’da “Altın Boynuz” denilen Haliç’i turizmde zirveye taşımak ve Sütlüce bölgesini marka yapmak üzere bölgenin otel, kongre, ulaşım sektörlerini temsilcileri, iş ortaklarını, seyahat acentelerini ve turizmcileri Haliç Kongre Merkezi’nde “Haliç’te Buluşuyoruz” partisinde buluşturdu. İskenden Paydaş Orkestrası’nın müziğiyle eğlenen konuklar, 5 yıldızlı mutfakların menüleriyle lezzetli bir gece geçirdiler. Yapılan çekilişlerde ise konuklara konaklama ve otellerle çeşitli ikram armağanları dağıtıldı.

halic2.jpg

HANDAN BOYCE: HALİÇ’E KONGRELERİ TAŞIDIK
Haliç Kongre Merkezi Genel Müdürü Handan Boyce Haliç için buluşmayı gerçekleştiren otel yöneticilerine teşekkür ederek, “Kongre turizmini Haliç’e taşıdık ve arkasından buraya yatırım yapan otellerin gelmesini sağladık. Bundan böyle Haliç içinh hep birlikte çalışacağız”dedi.

halic-1b.jpg

ZAFER KIZILÇAY: ALTIN BOYNUZ GERÇEK DEĞERİNİ BULACAK
Titanic Hotels Bayrampaşa ve Bakırköy Satış Müdür Yardımcısı Zafer Kızılçay, Haliç’in İstanbul’un turizminde vazgeçilemez olduğunu belirterek “Dünyanın Altın Boynuz diye tanıdığı Haliç’I bundan böyle altın marka yapmak için çalışmalar başlattık. Tanıtım için bölge otelleriyle işbirliği içinde Bahar ve kış aylarında bu etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.

halic-13.20151217164034.jpg

halic1.20151217164051.jpg

İSKENDER PAYDAŞ ÇALDI TURİZMCİLER EĞLENDİ
Bölgedeki 5 yıldızlı otellerin yöneticileri ile Haliç Kongre Merkezi’nin ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada İskender Paydaş ve Orketrası’nın çaldığı müziklerle geç saatlere kadar eğlenildi.
Marmara’da ulaşımı sağlayan Dentur’un tekneleri ile Haliç Kongre Merkezi’ne taşınan konuklar bölgenin tarihi ve kültürel değerlerini seyrederek farklı bir deneyim yaşadılar.

halic4.jpg

halic5.jpg

halic41.jpg

BÖLGE OTELLERİNİN YÖNETİCİLERİ VE MUTFAK EKİPLERİ HİZMET ETTİ
Eğlence boyunca konuklarla ilgilenen Haliç Kongre Merkezi Genel Müdürü Handan Boyce, Titanic Hotels Cluster Genel Müdürü Firuz Özdağ, Titanic Hotels Bayrampaşa, Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Genel Müdürü Neyran Tan, Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Genel Müdürü Hikmet Işıldak, Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar gecenin ev sahipliğini yaptılar. Konuklar Haliç Kongre Merkezi’nin mutfak ekibi ile 5 yıldızlı otellerin mutfak ekiplerinin hazırladığı özel lezzetlere doyamadı.

halic7.jpg

halic8.jpg

halic9.jpg

halic11.jpg

halic15.jpg

halic17.jpg

halic65.jpg

haluc12.jpg

haliuc14.jpg
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.