• BIST 8978.25
  • Altın 2292.454
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0576
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Zirvedekiler Dedeman Konya’da

Zirvedekiler Dedeman Konya’da
2006 yılından bu yana hizmet veren Dedeman Konya, “Zirvedekiler Buluşuyor” konsepti ile düzenlediği özel davette iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getird

KONYA-2006 yılından bu yana hizmet veren Dedeman Konya, “Zirvedekiler Buluşuyor” konsepti ile düzenlediği özel davette iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Dedeman Grubu yetkilileri Dedeman Konya ve Konya’nın turizm ve ekonomideki yerine değinerek, hedefleri hakkında bilgi verdi. Dans ve müzik performansları ile renklenen gecede konuklar keyifli saatler geçirdi. 

dedeman1.20151202013548.jpg

Türkiye’nin en iyi iş otellerinden biri olan Dedeman Konya, 1 Aralık 2015’te düzenlediği özel davette iş dünyasının önde gelen başarılı isimleriyle buluştu. Dedeman Konya’nın bu noktaya gelmesinde büyük katkıları olan sektör temsilcileri, Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş Genel Müdürü Emrullah Akçakaya ve Dedeman Konya Genel Müdürü Fatih İşkin’in ev sahipliğinde ağırlandı. 1500’ü aşkın davetlinin katıldığı gecede Dedeman yöneticileri şehrin turizm potansiyeli ve Dedeman Konya’nın turizmde ve özellikle kongre turizminde üstlendiği öncü konumu anlatarak gelecek hedeflerini aktardılar. Özel davet, müzik ve dans gösterileri ile de renkli anlara sahne oldu. Gecede ayrıca, teşekkür plaketleri ve ödülleri de sahiplerine verildi.

emrullah-akcakaya.jpg

DEDEMAN KONYA’NıN IŞLETME ANLAŞMASı 10 YıL DAHA UZATıLDı

Dedeman Konya 2006’da ilk açıldığında genel müdürlük görevini yürüten Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, konuşmasında şunları söyledi: “Konya’da, 2006 yılından bu yana geleneksel Dedeman misafirperverliğini konuklarımıza yaşatıyoruz. Dedeman Konya otelimizin işletme anlaşmasını 10 yıl daha uzattık ve bu süreçte yine başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceğimize inanıyorum. Dedeman Konya’nın bölgenin önemli iş otellerinden biri olmasında şimdiye kadar katkısı bulunan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”
Akçakaya, Konya’nın inanç ve kültür turizminin yanı sıra kongre turizmi açısından da önemli bir yere sahip olduğunu belirterek şu bilgileri verdi: “Konya öyle bir şehir ki, tarihi dokusuyla, kültürel yapısıyla, doğal güzellikleriyle insanı büyülüyor. Mevlana’nın Konya üzerindeki büyüsüne kapılmamak da mümkün değil. Böyle önemli ve özel bir şehirde Dedeman Grubu olarak hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Konya; sanayisi, canlı ekonomisi, üniversiteleri, dinamik genç nüfusu, alışveriş merkezleri, modern ve planlı şehirleşmesi ile yatırımcıların oldukça dikkatini çekiyor.”

fatih-iskin.jpg

700 DÜĞÜN, 150 SEMPOZYUM VE KONGRE YAPıLDı

Dedeman Konya Genel Müdürü Fatih İşkin de otelin sahip olduğu hizmet kalitesi ve sunduğu imkanlar hakkında detaylı bilgi aktardığı konuşmasında şunları söyledi: “Dedeman Konya, şehrimize gerek gezi amaçlı gerekse iş amaçlı gelenler tarafından sunduğumuz hizmet kalitesi dolayısıyla tercih ediliyor. Misafirlerimizin memnuniyet oranlarının hep yüksek olması bizleri daha çok motive ediyor. Tüm ekibimizin özverili çalışmalarıyla hizmet kalitesinden taviz vermeden 10 yıldır Konya’da sizlerle ve dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimizle birlikteyiz. Bu 10 yıllık süreçte ortaya çıkan rakamlarda Dedeman Konya’nın rakipleriyle arayı açtığını net olarak gösteriyor. Üstün hizmet kalitesi ile misafirlerine ayrıcalıkla bir konaklama imkanı sunan otelimiz, açıldığı ilk günden bu yana liderliğini sürdürüyor. Aldığımız ödüller de hizmet kalitesini kanıtlıyor: 2 yıl üst üste Anadolu’nun En İyi Toplantı Oteli dalında Ace of Mice Ödülü’nü aldık. Yeşil Yıldız Belgesi’ni alarak Konya’nın İlk Çevreci Oteli olduk. 5 yıldır art arda Trip Advisor Mükemmellik Sertifikası’nı kazanarak sitenin onur listesine de girdik. Ayrıca, Cnbc-e Listesinde Türkiye’nin En İyi 10 İş Otelinden Biri olarak yer bulduk.”

Otelimizde 2006’dan bu yana 700 düğün, 150 sempozyum ve kongre ye ev sahipliği yaptık. Konya, inanç ve kültür turizminin yanı sıra kongre turizmiyle de ülke turizmine ve ekonomisine önemli katkılarda bulunuyor. Önemli organizasyonlara sahne olan Konya’da Dedeman olarak, uluslararası ve ulusal olmak üzere yılda ortalama 22 kongre ve sempozyuma ev sahipliği yapıyoruz. İş birliği yaptığımız yerel yönetimlerin ve üniversitelerin desteği ile bu sayı her geçen yıl artıyor.”

DEDEMAN KONYA HAKKıNDA
Dedeman Konya, toplamda 206 oda, Kongre Merkezi, tam donanımlı ve çok amaçlı toplantı salonları, açık-kapalı yüzme havuzları, Türk Hamamı, SPA ve daha pek çok servisi ile Konya tatilinizde Dedeman misafirperverliği ile hizmet veriyor. Dedeman Konya aldığı ödüller ile de hizmet kalitesini kanıtlıyor: Ace of Mice Ödülü (Anadolu’nun En İyi Toplantı Oteli), Yeşil Yıldız Belgeli (Konya’nın İlk Çevreci Oteli), Trip Advisor (Mükemmellik Sertifikası), Cnbc-e Listesinde Türkiye’nin En İyi 10 İş Otelinden Biri.

Şehir merkezine yürüme mesafesinde bulunan ve hemen yanı başındaki büyük alışveriş merkezleriyle birlikte Konya’nın yeni sosyal merkezi olan Dedeman Konya Hotel & Convention Center, ileri teknoloji ve modern mimarlığın, konfor ve estetikle buluştuğu tasarımıyla kendisine hayran bırakan bir yapı. Otel, Konya Havaalanı’na 14 km, otogara 7 km, Mevlana Müzesi’ne 4 km, Çatalhöyük’e 45 km uzaklıkta yer alıyor.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.