• BIST 9530.47
  • Altın 2476.557
  • Dolar 32.4225
  • Euro 34.7083
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 17 °C

Türsab Asya BYK'da yeni projeler

Türsab Asya BYK'da yeni projeler
Türsab Asya BYK Başkanı Selim Okur: Ocak ayında workshoplar düzenleyeceğiz. Acente ile otel arasında internet üzerinden köprü kuracağız.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türsab Asya BYK Başkanı Selim Okur “Hazırladığımız özel yazılım aracılığıyla acentelerle oteller arasında iletişim kurarak Ocak ayında workshoplar düzenleyeceğiz. Acente ile otel arasında internet üzerinden köprü kuracağız”dedi.

asya-byk-basaran1a.jpg

Toplantıya Türsab Başkanı Başaran Ulusoy'da beraberinde Genel Sekreter Çetin Gürcün, danışmanı Davut Günaydın ile katıldı. Türsab Asya BYK yönetimi ile birlikte fotoğraf çektirdi.

asya-byk-7.jpg

asya-byk-koz4.jpg

asya-byk-degirmenci.jpg

asya-byk-orhan-esref1.jpg

Toplantıya önce Tamgör Acentesi'nin ortağı Serap Değirmenci geldi. Eşi Orhan Değirmenci'nin boyacı çok para isteyince ofisi kendisinin boyadığını söyledi. Daha sonra elleri tıner kokan Orhan'da toplantıya katıldı. bunun üzerine Eşref Şentürk "Benim ofiside boyar mısın?" dedi. Orhan kabul edince tokalaşıp anlaştılar. 

TÜRSAB ASYA BYK ACENTELERLE BULUŞTU
Türsab Asya BYK’nın yıl boyu 14 ilçede yaklaşık 700 seyahat acentesi ile gerçekleştirdiği 8 buluşmada tespit ettikleri toplantılarda belirledikleri sorunlar, çözümler ve çözüm çarelerini bölgelerde düzenlediği 4 toplantı ile acentelere anlattı.

asya-byk-serap.jpg
Asya BYK'nın üç sarışını ve bir boceği birlikteler. Etra Travel'ten taçay Büber, Tamgör Turizm'den serap Değirmenci, Er-Tur'dan Fatma Başbuğ ve Lion turizm'den Yiğit Arsu

asya-byk-ahmet-kosar.jpg

Performans Turizm'de toplantıdaydı. Ahmet Koşar annesi Filiz Koşar ile yer aldı. Ahmet Koşar Hindistan'ın Bombay şehrine Türkiye'nin çif köftesini Che-Kofte adıyla taşıyarak büyük bir yenilik yaptı. Artık Türkiye ile Hindistan arasında gidip, geliyor.

EĞİTİM VE WORKSHOP YAPILACAK

Kozyatağı Hilton Oteli’nde düzenlenen 4’cü toplantıda Türsab Asya BYK Başkanı Selim Okur, acentelere hesap verirken gelecek yıla ilişkin projeleri anlattı. Türsab Asya BYK binasının acentelere eğitm verilebilecek ve sosyal toplantıların yapılabileceği gibi büyük biryere taşınacağını anlattı. Hazırlanan özel bir bilgisayar yazılımı ile acenteler ile oteller arasında iletişim ağı kurduklarını belirten Selim Okur, “2016 Ocak ayında otel-acente birlikteliğini sağlamak için workshoplar düzenleyeceğiz. Acenteler ve oteller internet üzerinden karşılıklı görüşmeler için birbirleriyle randevular alacaklar böylece sektor içi hızlı iletişim kurarak her iki tarafında gelirlerini artırmalarını sağlayacağız” dedi.

BELGE KİRALAYAN ACENTELER YAKALADIK
Bölgesel toplantıları yaptıkları dönemde kaçak acentelere karşı mücadele verdiklerini söyleyen Selim Okur, “Türsab’ın toplamda 6 bin kaçak acente yakaladığı belirtiliyor. Asya yakasında da aynı şekilde kaçak acenteler yakalandı. Ancak bizi üzen bir konuyada rastladık. Üyemiz olan bir çok acentenin belgelerini bunlara kiraladıklarını gördük” şeklinde konuştu.
 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.