• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 15 °C

Hilton Balıkesir’e otel açıyor

Hilton Balıkesir’e otel açıyor
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin girişimleriyle dünya devi Hilton markası Balıkesir'de hizmet vermeye başlayacak.

BALIKESİR- Dünya devi Hilton markası Balıkesir'de otel açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin girişimleriyle Hilton markası Balıkesir'de hizmet vermeye başlayacak.Dünya devi Hilton markası Balıkesir'de otel açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin girişimleriyle Hilton markası Balıkesir'de hizmet vermeye başlayacak.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur Hilton otel zinciri'nin Balıkesir'e gelmesine ilişkin açıklamasında, "ortaya koyduğu vizyon ve şehre değer katan yatırımlarıyla Balıkesir’i Türkiye'nin en önemli ve büyük bir cazibe merkezi haline getirmek için çalışıyoruz." Büyüyen ve dünyaya açılan bir Balıkesir’de iyi bir otele ihtiyaç duyulduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Uğur, "bu eksikliğin giderilmesi için başlattığımız süreç kapsamında Dünyaca ünlü en büyük otel zincirlerinden Hilton’u Balıkesir’e getirdik." ifadelerini kullandı.
Başkan Uğur’un girişimleri sonucunda başlayan süreçte; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait Yaylada AVM ile KİPA arasında yer alan 12 bin metrekare arazinin 6 bin metrekaresine otel yapılması için Büyükşehir Belediye Encümeni'nde yapılan ihaleyi Hilton Grubu tarafından kazanıldığını hatırlattı. İhale edilen söz konusu alana Hilton Garden Inn konsepti ile hayata geçirilecek otel inşaatına 2016 Mart ayında başlayacağının altını çizerken, inşaatın iki yıl içinde tamamlanarak Balıkesir halkına ve bölgeye gelecek turiste, yatırımcıya hizmet vermeye başlayacağını belirtti.
Dünyaca ünlü otel zinciri Hilton’un Balıkesir’e otel yapma kararı alması memnuniyetle karşılandı. Hilton’un Balıkesir'deki ihaleye katılmasında ise Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un başta MIPIM olmak üzere ulusal ve uluslararası arenada Balıkesir’i tanıtmasının büyük etkisi olduğu belirtildi. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.