• BIST 9060.71
  • Altın 2292.356
  • Dolar 32.3135
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Qatar Airways’e Çin’den ödül

Qatar Airways’e Çin’den ödül
Qatar Airways Grup Ceo’su Mr. Akbar Al Baker, Çin pazarına hizmet sunan en iyi havayolu şirketleri arasında olarak ödül aldı.

PEKİN- Qatar Airways, 2015 Business Traveller China Ödülleri’nde bir kez daha “Orta Doğu’nun Çin’e Hizmet Veren En İyi Havayolu Şirketi” unvanını alarak, bu ödülü törenle aldı.Qatar Airways Grup Ceo’su Mr. Akbar Al Baker, Çin pazarına hizmet sunan en iyi havayolu şirketleri arasında sayılmanın kendileri için büyük bir onur olduğunu belirterek “Art arda dördüncü defa bu ödülü kazanmaktan dolayı çok mutluyuz. Bizimle seyahat eden ve bizim için oy kullanan tüm değerli yolcularımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu ödül beş yıldızlı hizmet ve unutulmaz uçuş deneyimi taahhüdümüzü vurguluyor.” dedi.


Cuma günü Çin’in başkenti Pekin’de gerçekleştirilen ve çabaları nedeniyle sektörde tanınan havacılık, seyahat ve ticaret endüstrilerinin önde gelen oyuncularının da bir araya geldiği törende ödülü şirket adına alan Qatar Airways Kuzey Asya Başkan Yardımcısı Mr. Paul Johannes ise, “Başarımız, yolcu deneyimini işletmemizin merkezine koyma ve tüm yolcular için benzersiz beş yıldızlı hizmet sunma felsefemizden kaynaklanıyor. On yılı aşkın süredir Çin’e hizmet sunuyoruz. Çin pazarı bizim için büyük öneme sahip pazarlardan biri. Bu bölgeye derinden bağlıyız ve ödüllü hizmetlerimizle Çinli yolcularımızın seyahat ihtiyaçlarını karşılıyoruz.” dedi.

Çin’deki faaliyetlerine 2003 yılında başlayan Qatar Airways’in buradaki ilk varış noktası Şangay oldu. O günden beri, Çin’deki varış noktalarının sayısı, Şangay dahil, Pekin, Guangzhou, Hong Kong, Chongging, Chengdu ve Hangzhou ile birlikte yediye ulaştı. Katar’ın başkenti Doha’dan bu şehirlere haftada 45 aktarmasız uçuş gerçekleştiriliyor ve bu varış noktalarındaki yolculara dünya genelinde 150’den fazla varış noktasına bağlantı kurma olanağı sağlanıyor.

Business Traveller China Ödülleri, okuyucuların oyları bağımsız bir denetleme şirketi tarafından değerlendirilerek elde edilen sonuçlara göre veriliyor. Çin’e sık seyahat eden yolcular sektördeki en iyi havayolu şirketi ve konukseverlik için oy veriyor. Oy verenler seçimlerini havayolu şirketinin müşteri hizmetlerine, rota ağına ve sunduğu hizmetlere göre yapıyor. 10 yılı aşkın süredir verilen bu ödüller Çin’de mükemmelik konusunda sektör için bir gösterge oldu.

Qatar Airways, Business Traveller China Ödülleri’nde sürdürdüğü başarısının yanı sıra 2015 Future Travel Experience Asia Expo’da, ‘Doğu Asya’nın En İyi Hizmet Veren Havayolu Şirketi’ seçildi ve geçen ay Londra’da yapılan Business Traveller Ödülleri kapsamında ‘En İyi Havayolu Şirketi, En İyi Business Class ve Orta Doğu’nun En İyi Havayolu Şirketi Ödülleri’ sahibi oldu. Qatar Airways ayrıca, 2015 Skytrax Ödülleri kapsamında ‘Yılın Havayolu Şirketi, En İyi Business Class Uçak Koltuğu ve Orta Doğu’nun En İyi Havayolu Şirketi’ unvanlarını da aldı. Qatar Airways böylece, üçüncü defa ‘Yılın Havayolu Şirketi Ödülü’nü kazandı.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.