• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Radisson Kayseri'den kayak

Radisson Kayseri'den kayak
Radisson Blu Hotel Kayseri Genel Müdürü Fercan Başkan, Kayseri’yi dünyaya tanıtmak için yurtiçi ve yurtdışındaki turizm fuarlarına katılmayı sürdürüyoruz.

KAYSERİ- Dünyadaki kayak severlerin yeni rotası, ‘Kayseri Erciyes Kış ve Turizm Merkezi’ oldu. Kayseri’nin gözde tesisi Radisson Blu Hotel Kayseri, yerli ve yabancı kayak severleri ağırlamaya başladı. Kayak ve snowboard tutkunları için 2016 yılı Kayak Paketini açıklayan Radisson Blu Hotel Kayseri, kayak sporunu herkesin yapabilmesi için çok özel bir fiyat hazırladı. Radisson Blu Hotel Kayseri 2016 yılı Kayak Paketi, çift kişilik odada kişi başı 170 TL olarak açıklandı. Bu fiyata, 1 gece konaklama, açık büfe kahvaltı, Erciyes Dağı’na transfer ve sınırsız ski pass dahildir. 

Erciyes’te, günde 7 bin kişi kayak yapabiliyor

Kayseri, 6 bin yıllık medeniyet tarihine sahip bir Anadolu şehridir. Ticaretle gelen bir şöhreti olmakla birlikte; aynı zamanda Romalılar, Bizanslılar, Selçuklular, Osmanlılar ve Cumhuriyet döneminin izlerinin görülebileceği bir turizm kentidir. Kayseri’nin en büyük turizm değeri, İç Anadolu’nun en büyüğü olan Erciyes Dağı’dır. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Erciyes Master Planı ile son yıllarda Alpler standardında bir kayak merkezine dönüşen Erciyes, kış turizmi açısından şehrin en önemli turizm hazinesidir. Kayseri turizminin amiral gemisi Erciyes Kış ve Turizm Merkezi, günde yaklaşık 7 bin kişiye kayak yapabilme imkanı sunmaktadır.

Kayseri’yi, dünyaya tanıtmaya devam ediyoruz

Radisson Blu Hotel Kayseri Genel Müdürü Fercan Başkan, Kayseri’yi dünyaya tanıtmak için turizm fuarlarına katıldıklarını belirterek, “Kasım ayında Yunanistan’ın Selanik şehrindeki Philoxenia Uluslararası Turizm fuarına katıldık. Yurtiçi ve yurtdışındaki turizm fuarlarına katılmaya devam edeceğiz. Fuarların yanı sıra, Ortadoğu’dan gelecek acentalara, Aralık ayında Kayseri’de bir workshop düzenleyeceğiz. Gerek yurtiçi ve yurtdışında katıldığımız fuar ve toplantılarda; gerek online pazarlama mecralarında Kayseri’yi en etkin şekilde tanıtmaya devam ediyoruz” dedi.
2014 yılının son çeyreğinde açılan otelin, Kayseri turizmine büyük değer ve ivme kazandırdığını ifade eden Fercan Başkan, “Kayseri, gerek kültür ve tarih turizmi, gerek kış turizmi, gerek ticaret hayatındaki hareketliliği ile; hem ülkemizin hem bulunduğumuz coğrafyanın parlayan yıldızı olmayı sürdürecektir” diye konuştu.

Yerli ve yabancı iş adamlarından yoğun talep alıyoruz

Radisson Blu Hotel Kayseri olarak, yerli ve yabancı iş adamlarından yoğun talep aldıklarını anlatan Fercan Başkan, şunları kaydetti:
“Türk misafirperverliği eşliğinde ve uluslararası standartlarda, çok üst düzey bir hizmet veriyoruz. Aynı zamanda ilimizde, turizm bilincinin gelişmesi için birçok projenin içinde yer alıyoruz. Otelimizde, yerli işadamlarının yanında, Alman ve İspanyol işadamları başta olmak üzere, dünyanın dört bir yanından işadamlarını ağırlıyoruz. Kentimizdeki iş dünyasının ve sivil toplum örgütlerinin, toplantılarına ev sahipliği yapıyoruz. Otel olarak, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen “Yeşil Yıldız” belgesini aldık. Aynı zamanda, kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde liderliği üstleniyoruz. Yaşları 7 ile 17 arasında değişen, çocuk evlerinde kalan 75 çocuğumuz ile kahvaltıda buluştuk. Aşure ayında büyüklerimizi unutmayarak Kayseri Huzurevi’ni ziyaret ettik. Kızılay Haftasında otelimize gelen Kızılay’ın aracında, otel personelimiz kan bağışında bulundu. Sektörüne önderlik eden lider bir turizm işletmesi olarak, kurumsal sosyal sorumluluk projelerimizi arttırarak sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Hizmet sektörü olan otelcilikle başarılı olmak için personele sürekli eğitim vermenin önemine dikkat çeken Fercan Başkan, oteldeki personelin yabancı dil, liderlik, pazarlama, iletişim, ilk yardım gibi çeşitli konularda sürekli eğitim almaya devam ettiğini açıkladı.


Radisson Blu Hotel Kayseri hakkında:
Radisson Blu Hotel Kayseri; Kayserili işadamı Süleyman Çetinsaya’nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Doruk Yat. Ve İnşaat A.Ş. tarafından otelin yapımı tamamlandı. Otelin şehrin orta noktasında tüm şehri kucaklayan konumu, panoramik şehir manzarası ve Erciyes’in ihtişamlı manzarası dikkat çekiyor. Radisson Blu zincirin Türkiye’deki 10.’cu oteli olan Radisson Blu Kayseri, şehir merkezinde modern çizgisiyle fark yaratıyor. 20 kattan oluşan otelde, rahatınız için tasarlanmış 243 oda ve 1 king suite bulunuyor. İş adamlarına özel Executive odaların yer aldığı özel katlar, tüm ihtiyaçlar düşünülerek hazırlanmıştır. Misafirlerine ücretsiz yüksek hızlı internet erişimi gibi olanaklar tanıyan otel, ayrıca Lounge ve 2 ayrı şık restoranı ile Kayseri’nin aranılan mekanları arasında yer almaktadır.  

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.