• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Nezih Üçkardeşler törenle uğurlandı

Nezih Üçkardeşler törenle uğurlandı
Turizmin önemli ismi “Nezih Başkan” Nezih Üçkardeşler’in Şakir’in Camiindeki cenaze töreni Türsab seçimleri öncesi iktidar ve muhalefeti buluşturdu.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türk turizminin değerli isimlerinden Türsab ASYA BYK eski başkanı “Nezih Başkan” Nezih Üçkardeşler’in Karacaahmet Şakir’in Camiindeki cenaze töreni yaklaşan Türsab seçimleri öncesi iktidar ve muhalefetini buluşturdu. Cami avlusunun kalabalık görünümü ve turizmcilerin büyük katılımı Nezih Üçkardeşler’in hrkesin sevdiği bir isim olduğunu bir kez daha gösterdi.
turkiyeturizm.com olarak kaybettiğimiz değerli dostumuz Nezih Üçkardeşler'e rahmet diliyor, ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz.

66642.jpg

nezih1.jpg

nezih2.jpg

nezih-ve-vali.jpg

NEZİH ÜÇKARDEŞLER ZAMANI DURDURUYORDU

Cenazeye katılan rahmetlinin yakın dostu İstanbul eski valisi Hüseyin Avni Mutlu “İçindeki heyecanlar ve hayalleri hiç bitmedi. Her arayışında dünya seyahati için yeni planlar yapıyordu. Zaman onun için durmuştu. Yaşından daha genç ve dinamik yaşıyordu” dedi.

nezih3.jpg

Cenazeye turizm sektörünün tüm sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yanında seyahat acentelerinin yüksek katılımı dikkati çekti. Rahmetli Nezih Üçkardeşler’in eşi Gülden Üçkardeşler ile kızları ve oğlu başsağlığı dileyenler ile görüştüler.

uckardesler-cenaze2.jpg

TÜRSAB BAŞKAN ADAYLARI CAMİ AVLUSUNDA BULUŞTU
Turizmciler Nezih Üçkardeşi son yolculuğunda büyük bir kalabalıkla uğurladı. TUROB Başkanı Timur Bayındır'da katılanlar arasında yer aldı.
Türsab Başkanı Başaran Ulusoy yönetim kurulu üyeleri ve tüm BYK başkanlarını Trabzon toplantısından uçakla cenazeye getirdi..
“Türsab Hepimizin” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak yönetimde yer alacak Nezih Hacialioğlu, Hilmi Karaduman ve danışmanları ile cenaze törenine katıldı.
“Türsab Yeniden” sloganıyla Türsab başkanlığına aday olan Firuz Bağlıkaya’da yönetiminde yer alacak Mehmet Ersoy, Uğur Hacıalioğlu, İbrahim Tanrıverdi ile cenazeye katıldı.  

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.