• BIST 9056.11
  • Altın 2300.965
  • Dolar 32.313
  • Euro 35.1123
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a saldırı

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a saldırı
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, CNNTürk'teki programının ardından evinin önünde uğradığı saldırı sonucu yaralandı. Saldırı sonrası 4 kişinin gözaltına alndı.

İSTANBUL- Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, CNNTürk'teki programının ardından evinin önünde uğradığı saldırı sonucu yaralandı. Saldırı sonrası 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, Ahmet Hakan'ı hastanede yalnız bırakmadı.
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, CNN Türk'teki programı sonrası evinin önünde saldırıya uğradı. Vücudunda kırıklar oluşan Ahmet Hakan'ın hayati tehlikesi bulunmuyor. Saldırıyla ilgili dört saldırganın da yakalandığı belirtildi. Ahmet Hakan tedavi olduğu hastaneden taburcu edildi.

LİNKE TIKLAYIN

http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-Tv//video-izle/Gazeteci-Ahmet-Hakan-a-saldiri-soku----sF7rI8hyftpS.html

SİYAH RENKLİ ARAÇLA TAKİP ETMİŞLER

Saldırı saat 00. 35 sıralarında gerçekleşti. Evinin önüne yaklaştığı sırada arkadan gelen siyah renkli bir diğer araç, Ahmet Hakan'ın otomobiline arkadan hafif şekilde çarptı. Ardından araçtan inen 4 kişi Ahmet Hakan ve yanındaki korumasına saldırdı. Darp edilen Hakan ve koruması hastaneye kaldırıldı. Ahmet Hakan'ın hastanede yapılan muayenesinde burun ve kaburgasında kırıklar tespit edildi.

TEDAVİ SONRASI HASTANEDEN AYRILDI
Ahmet Hakan, tedavisinin ardından hastaneden ayrıldı. Ahmet Hakan geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederken "Doğru bildiğimiz yolda ilerleyeceğiz" dedi.

SALDIRIYA AİT GÖRÜNTÜLER

ahmet-hakan-saldiri4.jpg

MESLEKTAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Kimliği belirsiz 4 kişinin darbettiği Hakan'ın tedavi altına alındığı Amerikan Hastanesi'ne gelen Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, Doğan Haber Ajansı (DHA) Genel Müdürü Uğur Cebeci ile Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (UPSD) Başkanı ressam Bedri Baykam, ziyaret ettikleri Ahmet Hakan'ın durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin hastane önünde bekleyen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ergin; "Ahmet Hakan’ın mesajı var sizlere. Öncelikle bu saate kadar bekleyen muhabir ve kameraman arkadaşlara sevgilerini ve selamlarını gönderdi. Kendisi hastanedeyken arayanlara soranlara herkese teşekkürlerini iletiyor. Aynı zamanda kendisine bu saldırganları bu aksam gönderenlere de bir mesajı var. Mesajı da şu; ’Bu tür saldırılardan hiç bir şekilde yılmayacağız. Korkmuyoruz. Bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz.’ ifadelerini kullandı.
 

ahmet-hakan1.jpg

ŞÜPHELİ ARAÇ GÜVENLİK KAMERASINDA

Hürriyet Gazetesi yazarı ve CNN Türk Tarafsız Bölge programı sunucusu Ahmet Hakan’a saldırı olayına karıştığı belirtilen kiralık araç güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırının bir araç takibi sonrasında yaşandığı Doğan Medya Center’ın güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Ahmet Hakan aracıyla Doğan Medya Center’dan ayrılıyor. Hakan’ın çıkışının hemen ardından ise saldırıya karıştığı belirtilen 34 VY 7765 plakalı araç görüntüye giriyor. Kiralık aracın Ahmet Hakan’ın çıkışından önce de Doğan Medya Center önünden geçtiği ve bir süre beklediği görülüyor.
 


Hürriyet Gazetesi Yazarı ve CNN Türk Tarafsız Bölge Programı Sunucusu Ahmet Hakan’a saldıra karıştıkları belirtilen 4 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünün ardından şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

ARAÇ İNCELENİYOR

Saldırıda kullanılan araç emniyette incelemeye alındı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Asayiş Şube Müdürlüğü bahçesine getirilen araç üzerinde detaylı incelemeye başladı.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.