• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

THY 20 destinasyonu tanıtacak

THY 20 destinasyonu tanıtacak
Türk Hava Yolları ve dünya genelinde geniş kitlelerce takip edilen Monocle Dergisi ses getirecek bir işbirliğine imza attı.

İSTANBUL-Türk Hava Yolları ve dünya genelinde geniş kitlelerce takip edilen Monocle Dergisi ses getirecek bir işbirliğine imza attı. İmzalanan işbirliği kapsamında partnerler, tercih edilme noktasında yükselişe geçen, dünyadaki ilk 20 destinasyon ve cazibesi tescillenmiş, 20 keşfe değer şehri kamuoyuna tanıtacak.

Türk Hava Yolları'nın, Monocle Dergisi ile birlikte başlattığı işbirliği çerçevesinde, Monocle 24 radyosunda "The Voyager" radyo programı ve Monocle dergisinde "Emerging Cities" yazı dizisi yayınlanmaya başladı.

Radyo programı ile Türk Hava Yolları destinasyonlarından 20 dinamik ve keşfedilmeye değer destinasyon, Monocle editörleri tarafından hazırlanan özel içeriklerle küresel ölçekte tanıtılacak. "Emerging Cities" yazı dizisi ile de, Türk Hava Yolları'nın gelişmekte olan ve yakın dönemde önemli birer merkez hâline gelmesi beklenen destinasyonları içerisinden seçilmiş 20 noktanın, seyahat, iş fırsatları ve kültürel anlamda tanıtımı sağlanacak. Yazı dizisi aynı zamanda, eş zamanlı olarak Skylife ve Monocle dergilerinin Eylül sayıları itibari ile de yayınlanmaya başlayacak.

Guangzhou, Antalya, Kazablanka ve Saraybosna gibi farklı coğrafyalarda yer alan 20 destinasyon, çeşitli konaklama imkânları, kültürel etkinlikler, alışveriş olanakları ve gastronomi gibi pek çok boyuttan ele alınacak olup hem iş hem de turistik amaçlı bu şehirleri ziyaret etmek isteyenler için kaynak teşkil edecek. Türk Hava Yolları için hazırlanan "The Voyager" programlarına şirket yolcuları, uçak içi eğlence sistemlerinden (IFE) de yolculukları esnasında erişebilecekler.

"The Voyager" radyo serisinin ilk bölümü, Afrika'nın yükselen şehirlerinden Bamako, Mali ile başlamış bulunuyor. Dinleyiciler, hazırlanan özel radyo programını, yayın zamanında online radyo kanalından veya diledikleri zaman monocle.com adresinden dinleyebilir veya iTunes ve Soundcloud hesaplarından abone olarak da tüm cihazlardan erişebilirler.

"Dünya Daha Büyük, Keşfet" mottosu ile yolcularına her gün yeni deneyimler yaşatmayı hedefleyen Türk Hava Yolları, Monocle işbirliği ile hazırlanan "The Voyager" ve "Emerging Cities" serisini sunmaktan gurur duyar.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.