• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 17 °C

Titanic patronu Aygün kavgalı ve mahkemelik olduğu Tat Golf’ü aldı

Titanic patronu Aygün kavgalı ve mahkemelik olduğu Tat Golf’ü aldı
Titanic'in patronu Mehmet Aygün, personelin birbirleriyle kavgasına yol açan ve mahkemelik olduğu Tat Golf'ü 50 milyon euroya satın aldı.

ANTALYA- Titanic'in patronu Mehmet Aygün, iki otelin çalışanlarının demir çubuklu kavgasına yol açan ve mahkemelik olduğu Tat Golf'ü 50 milyon euroya satın aldı. Kavga ve mahkemelerle devam eden gerginlik böylece satın almayla sona erdi.
Antalya'nın Serik İlçesi, Kadriye Beldesi Beşgöz Deresi'nin denize döküldüğü alanın 29 yıllığına tahsis edildiği Titanic Deluxe Belek Otel'in çalışanları ile tahsisin iptali için dava açan Tat Golf Otel personeli, demir çubuklarla kavga etmişti.  Genel Müdür Tafil Gürbüzbildik yönetimindeki Titanic Deluxe Belek çalışanları Tatgolf'e saldırmıştı. Olayda 3 Tatgolf personeli yaralanarak ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Daha sonra aradik gerginlik mahkemeye taşınmıştı.

titanic-tat-golf2.jpg

 

TITANIC ÇALIŞANLARI TAT GOLF"E SALDIRDI
Tat Golf Belek Otel'in işletmecisi Royal Belek Turizm A.Ş., Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'nün Titanic Deluxe Belek Otel'in işletmecisi Günaylar Otel firmasına, Beşgöz Deresi'nin denize döküldüğü alana 29 yıllığına ulaşım tesisi izni vermesi işleminin iptali ve yürütmesinin durdurulması istemiyle dava açtı. Antalya 1'inci İdare Mahkemesi talep doğrultusunda yürütmeyi durdurma kararı verdi.
Mahkeme kararı nedeniyle başlayan Titanic Deluxe Belek Otel ile Tat Golf Otel arasındaki gerginlik, kavgayla sonuçlandı. Tat Golf yetkililerinin iddiasına göre, Titanic grubunun patronu Mehmet Aygün, 22 Temmuz günü saat 15.00 sıralarında Tat Golf Belek sahasına gelerek, ölçüm yapan personeli tehdit etti. Bu olaydan kısa süre sonra da Titanic personelinin golf sahasına arabayla girerek, saha çimlerini kullanılamaz hale getirdiği öne sürüldü.

titanic-tat-golf7.jpg

SOPA VE DEMİR ÇUBUKLU KAVGA
Dün ise Titanic Otel'den 25-30 kadar inşaat işçisi, iddiaya göre otel Genel Müdürü Tafil Gürbüzbildik'le birlikte sahaya girerek, ellerinde levye ve demir sopalarla golf sahasındaki personele saldırıp hakaret ve küfür etti. Kavgada yaralanan Tuncay Çal, Nur Ali Şeker ve Aslan Maktav adlı Tat Golf çalışanları hastanede tedaviye alındı. Olay sonrasında Tat Golf yetkilileri, kavgaya ilişkin birçok fotoğraf ve görüntüyle birlikte Serik İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek, Mehmet Aygün ve personeli hakkında suç duyurusu ve şikayette bulundu.

MAHKEMEYE RAĞMEN İNŞAAT SÜRDÜ
Tat Golf yetkilileri, Titanic Deluxe Belek'in, mahkeme tarafından verilen yürütmenin durdurulması kararına aldırış etmeden yüzlerce ağaç keserek, Beşgöz Deresi'nde nesli tükenmekte olan kuş yuvalarını tahrip ederek ve dereyi yasaya aykırı biçimde doldurarak 'denize ulaşım' yolu inşaatını yaklaşık 2 haftada tamamladığını öne sürdü.

HELALİNDEN İKİ YUMRUK ATTIM KAFASINA
Tartışma ve sonrasındaki kavgayı doğrulayan Titanic Deluxe Belek Genel Müdürü Tafil Güzbüzbildik ise kendi ismiyle karşı taraftaki ismin araştırılması halinde, her iki tarafın da nasıl insanlar olduğunun ortaya çıkacağını ifade etti. Tafil Güzbüzbildik, şu iddiaları dile getirdi: "Kavgada helalinden iki tane yumruk attım kafasına. Onlar bizim için '50 kişiyle saldırdı' diyorlar ama biz 8-10 kişiydik, onlar 50 kişiydi. Ellerinde demir sopa ve çubuk olanlar da onlardı. Onların nasıl tahsisli arazisi varsa, benim de 29 yıllığına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla tahsisli arazim var. Benim tahsis ettiğim yola kimse gelip kazık çakamaz. 'Çakarım, çakarım lan' dedi. Şahsımla 'lanlı lunlu' konuşulmaya başlanıldı. Görüntülerde siyah cepkenli olan benim, yumruğu vuran benim. Elimde demir sopa yok. Ben de onlardan şikayetçi oldum ve konu adli makamlara intikal etti. Bizde de yaralı var. Dün iki arkadaşımız demir sopayla darp edilmekten hastanede yattı ve üçer gün rapor aldılar. Demir çubuklar sopalar tamamıyla Tat Golf çalışanlarının elindeydi."
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.