• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 17 °C

D-Marin'de eğlence dolu bir yaz

D-Marin'de eğlence dolu bir yaz
Doğu Akdeniz Çanağı’nın en büyük marina zinciri D-Marin Marinalar Grubu’nda yaz, tüm enerji ve eğlencesiyle devam ediyor.

TURGUTREİS-DİDİM-GÖCEK- Doğu Akdeniz Çanağı’nın en büyük marina zinciri D-Marin Marinalar Grubu’nda yaz, tüm enerji ve eğlencesiyle devam ediyor. Konserler, söyleşiler, film gösterimleri, etkinliklerin yanı sıra D-Marin Kids’le çocukları da yaz coşkusuna dahil eden D-Marin; deniz tutkusunu keşif ve macera duygusuyla birleştiren yediden yetmişe herkesin ilk tercihi oluyor.

d-marin-turgutreis1.jpg

D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim Yacht Club’larındaki havuzu ve yenilenmenizi sağlayan özgün SPA deneyimleri, benzersiz konaklama seçeneklerinin yanı sıra Ege’nin masmavi sularındaki Blue Point Beach Club’ları ile D-Marin Marinalar Grubu marinaları sadece tekne sahiplerinin değil bulunduğu yöre halkının da vazgeçilmez uğrak noktaları arasında yer alıyor.

d-marin-gocek.jpg

Sıcak yaz aylarında, günün yirmi dört saati, serin bir mola imkanı sunan D-Marin Didim, D-Marin Turgutreis ve D-Marin Göcek’te her zevke uygun etkinliklerle dolu günler ziyaretçileri bekliyor.

D-Marin Didim’de haftanın dört gecesi canlı D&J performansları ziyaretçilerle buluşurken, Temmuz ayında Marmalade Grubu Blue Point’te (25 Temmuz) Selçuk Balcı (17 Temmuz) ve Sıla (19 Temmuz) Amfi Tiyatro’da sahne alacak. Ağustos ayında da Didimliler Blue Point’teki Sibel Tüzün ( 8- 15 – 22 – 29 Ağustos) konserlerinin yanı sıra Ağustos ayının sürprizi Duman konseri ile eğlenceli dolu bir ay geçirecek. Yaza veda konserlerinde ise Eylül ayında Blue Point’te Kaan Öztürk ( 12 Eylül) ve Los Seis Del Sol (19 Eylül) Grubu sahne alacak.

D-Marin Turgutreis’te bu yaz iki özel etkinlik maratonu tatilcilerin uğrak yeri olacak. 15-19 Ağustos tarihlerinde “11. Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali” ve 28 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında “2. D-Marin Deniz Filmleri Festivali” sanatseverlerle buluşacak. Bu iki festivalin yanı sıra artık bir klasik haline gelen D-Marin Turgutreis Perşembe Konserleri hız kesmeden devam edecek. Temmuz ayında Komik Günler ( 2 Temmuz), Mine Çağlıyan (9 Temmuz), Altuğ Dilmaç & Zafer Çebi Orkestrası (30 Temmuz), Ağustos ayında Six Pack Grubu (6 Ağustos) sahne alırken Eylül ayının kapanışı Septeto Carisma (3 Eylül) konseri ile olacak.

D-Marin Göcek’te ise bu yaz, marinanın hemen yanında açılan, D-Resort Göcek’in en özel mekanlarından Q-Lounge da, muhteşem Göcek panoroması eşliğinde D&J performansları, her gece tekne ve sahipleri ve yöre halkının dinlenme ve eğlenme noktası oluyor.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.