• BIST 9524.59
  • Altın 2495.15
  • Dolar 32.5041
  • Euro 34.7261
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 20 °C

Diyanetten hacda en kaliteli hizmet

Diyanetten hacda en kaliteli hizmet
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak“Türsab Hepimizin” ekibiyle Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’i ziyaret ederek ortak çözüm çarelerini konuştular.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
ANKARA-
Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez “Türsab, belirlenen süre içinde Diyanet’ten daha iyi hizmet vereceğini ispat ederse biz hac turizmindeki kontenjan dağılım oranını değiştirebiliriz” dedi. her yıl hac ve umreye giden yüzlerce ülke arasında Türkiye'nin diyanet'in verdiği hizmet nedeniyle en kaliteli olduğunubeirten Görmez "Her yıl hatalarımızı telafi ederek, kalitemizi giderek yükselttik. Halen hac ve umrede en iyi hizmeti veren Türkiye'nin Diyaneti oldu" şeklinde konuştu.
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak beraberinde “Türsab Hepimizin” ekibiyle Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’i ziyaret ederek hac turizminde yaşanan sıkıntıları ve ortak çözüm çarelerini konuştular. 

diyanet2.jpg

TÜRSAB HEPİMİZİN EKİBİ HAC VE UMRE’Yİ KONUŞTU
Ziyarete Bursa’dan Selam Tur’un sahibi Hasan Erdem, İstanbul’dan İspa Turizm’in sahibi Hilmi Karaduman, Antalya’dan Engin Havacılık sahibi Mehmet Gem, Gaziantep’ten Bistur Turizm’in sahibi Erkan Özsavaş, Ankara’dan Majestic Turizm’in sahibi Ali Demir katıldı. Tursab Hepimizin ekibinden İspa Turizm’in sahibi Hilmi Karaduman, özellikle hac ve umre konusunda yaşanan sıkıntıları Diyanet İşleri Başkanı ile paylaştı.
Başkan Mehmet Görmez “Türsab memnuniyette Diyanet’in önüne geçerse bu durumu değiştirebiliriz. Ancak yüzde 40’ı acente, yüzde 60’ı Diyanet’in gönderdiği kişiler arasında yaptığımız ankette memnuniyet oranı daima Diyanetten yana çıkıyor” dedi.

emin-gormez.jpg

DİYANET 12 AY MEKKE MEDİNE'DE

Diyanet’in Suudi Arabistan’da sürekli olark görevlilerinin bulunduğunu ve hizmetin hiç durmadığını belirten Mehmet Görmez “Mekke’de 20 kişi ve Medine’de 20 kişi olmak üzere Diyanet’in ekipleri yıl boyunca sürekli görev yapıyor”dedi.

diyanet55.jpg

EMİN ÇAKMAK İLE SUUDİ ARABİSTAN'DA SAĞLIK HİZMETİ VEREBİLİRİZ

Hac ve umre döneminde sağlık hizmetlerinde sıkıntı yaşadıklarını belirten Diyanet İşleri Başkanı, Emin Çakmak’ın sağlık turizmi ile ilgilenmesinin önmli olduğunu belirterek “Kutsal topraklarda sizinle birlikte sağlık hizmetini geliştirebiliriz” dedi.

MEKKE'DE 40 BİN KİŞİLİK YEMEK FABRİKASI KURDUK
Mekke'de Diyanet’in 40 bin kişiye yemek hizmetleri veren yemek fabrikası kurduğunu belirten Görmez “Hacca gelenlere kendi mutfağımızdan hizmet veriyoruz. Türsab’ta Diyanet’in mutfağından yemek almak için talepte bulundu” şeklinde konuştu.

SUUDİ HÜKÜMETİ DİYANET’İ TANIYOR
Suudi Arabistan hükümetinin muhatap olarak devlet kuruluşu olan Diyanet İşleri’ni tanıdığını belirten Mehmet Görmez  Suudi Arabistan Evkaf Bakanlığı ile görüşüyoruz. Önümüzdeki dönemde Türsab'ın görüşmelerde yanımızda olmasını isteriz” şeklinde konuştu.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.