• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 18 °C

Fransa turizmi İstanbul'da tanıtıldı

Fransa turizmi İstanbul'da tanıtıldı
Atout France, İstanbul’da düzenlediği etkinlikte dünyanın gözdesi ıolan bölge olan Güney Fransa’nın rekabet gücünü artırmak için destinasyon tanıtımı yaptı.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL
- Dünya turizmindeki hareketlenmeler durgunluk yaşarken Fransa Turizm Geliştirme Ajansı-Atout France, İstanbul’da düzenlediği etkinlikte dünyanın gözdesi ıolan bölge olan Güney Fransa’nın rekabet gücünü artırmak için destinasyon tanıtımı yaptı.

atout-france-13.jpg

“Provence-Alps-Cote d’Azur Tourism” adlı etkinlikte Atout France Ortadoğu ve Türkiye Direktörü Karim Mekachera “Türkiye’den Fransa’nın güney bölgesine çok giden var. Amacımız yenilenen ve hizmette yenilikler yapan otelleri Türkiye’nin seyahat acenteleri aracılığıyla daha çok tanıtmak ve ikili işbirlikleri sağlamak”dedi.

atout-france-11.jpg

atout-france-2.jpg

atout-france-6.jpg

atout-france-8.jpg

TÜRK SEYAHAT ACENTELERİ BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Fransa Turizm Geliştirme Ajansı-Atout France’ın Dubai’de bulunan Ortadoğu ve Türkiye Bölge Ofisi İstanbul Raffels Hotel’de Provence –Alpler ve Cote D’Azur bölgelerinin otelcileri ve turizmciler ile birlikte düzenlediği “Provence-Alps-Cote d’Azur Tourism” adlı “Workshop Provence 2015” etkinliğinde Türk seyahat acenteleri ile Fransız turizmcileri buluşturdu.

atout-france-12.jpg

atout-france-123.jpg

Güney Fransa’nın tanıtıldığı, Atout France Ortadoğu ve Türkiye Direktörü Karim Mekachera, Tanıtım Müdürü Chahine Mikdam’ın yönetiminde yapılan etkinlikte Türk Hava Yolları’nın Marsilya Genel Müdürü Erkan İpek ve THY Harbiye Satış Müdürlüğü’nden Gayret Yüksel ve Eren Şenalp yer aldı.

atout-france-19.jpg

atout-france-21.jpg

atout-france1-.jpg
Atout France Ortadoğu ve Türkiye Direktörü Karim Mekachera, Tanıtım Müdürü Chahine Mikdam ve Özkan Altıntaş

FRANSA’DAN ÖNEMLİ KATILIM

Fransa’dan katılım ise Provence Alps Cote d’Azur Tourism, Saint Tropez Tourism, Marseille Tourist Office & Convention Bureau, Château Hôtel de la Messardiere – Saint Tropez, Hotel Villa Belrose – Gassin, Alp’Azur Group, Hotel de Paris – Saint Tropez, France on wheels, Maisons & Hotels Sibuet, Intercontinental Marseille Hotel Dieu, Aeroport Marseille Provence, Le Jardin du Quai – L’Isle-sur-la-Sorgue, Les trois forts Restaurant – Sofitel Marseille Vieux Port şeklinde oldu.
Türk seyehat acenteleri ile Fransız turizm kuruluşlarının buluşmasından sonra etniliğe katılanlar arasında yapılan çekilişte armağanlar dağıtılıdı. THY’nın desteğiyle yapılan çekilişte Türk turimcileru Fransa’nın Provence bölgesindeki tesislerde konaklama hediyeleri verildi.

ATOUT FRANCE KİMDİR?
Atout France’ın (The French Government Tourist Office) Dubai’de bulunan Ortadoğu ve Türkiye Bölge Ofisi her yıl Fransa’dan gelen bölgedeki tesislerle birlikte kendine bağlı ülkelerde sezonluk tanıtımlar yapıyor.
Fransa’nın turizmini geliştirmek için hükümet tarafından kurulan toplam 1300 üyesi bulunan Atout France’ın dünyada 35 ofisi bulunuyor. Atout France Fransa turizm arzının rekabet gücünün artırılması ve uluslararası turizmin gereklerine uyum sağlaması için çaba gösteriyon. Ajans, Fransa ve dünya profesyonellerine, turizm politikaları, bölgesel stratejileri ve yatırım projelerinin analizinde destek veriyor. Ajans, inovasyonun teşvik edilmesi ve ürün kalitesinin artırılmasına, rekabetçi akıl, konjonktür analizi ve bölgeler, destinasyonlar ve müşteri segmentleriyle ilgili pazar araştırmalarıyla katkıda bulunuyor.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.