• BIST 8990.53
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 19 °C

Rotana Türkiye’de iki otelini açıyor

Rotana Türkiye’de iki otelini açıyor
Dap-Yapı ile imzalanan anlaşma dahilinde Rotana İstanbul’da iki yeni otel açıyor ve Rotana portföyüne 318 oda eklemiş oluyor

İSTANBUL-Ortadoğu’nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana Haziran ayında Istanbul’da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” Haziran 2015’te kapılarını açıyor. Otellerin açılışı ile birlikte 318 odayı portföyüne ekleyen Rotana markasına ait toplam oda sayısını 13,359’a yükseltmiş olacak.

rotana2.20150519211415.jpg

TANGO ARJAAN BY ROTANA” TOPLAM 156 ODALı
“Burgu Arjaan by Rotana” – burgu şeklinde iki kuleden oluşuyor ve iki kulede toplam 162 oda bulunuyor. “Tango Arjaan by Rotana” ise toplam 156 odalı bir otel. Her iki otelin kesiştiği noktada lobi, café, restoran, Fitness & Wellness Club, açık ve kapalı havuz ve toplantı salonları bulunuyor.
Dap-Yapı ile kurulan iş birlikteliği dahilinde, Rotana yatırımcı firma ile yeni bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma ile “Dalga Residences by Rotana” ve “Vazo Residences by Rotana” – otel apartmanlarını işletecek olan Rotana Türkiye’deki portföyünü 6 otele çıkaracak. İstanbul’un Maltepe bölgesi sahil şeridine yakın konumda bulunan otel apartmanlarında toplam 272 oda bulunuyor.

rotana3.jpg

ORTADOĞU PAZARıNıN LIDER OTEL ZINCIRI
“Türkiye pazarına girmiş olmak Rotana için büyük önem taşıyor. Ortadoğu’nun en güçlü otel zinciri olarak sürdürmekte olduğumuz konumumuzu Türkiye’ye taşımak ve bu pazarda da nüfuz sahibi olmak istiyoruz.’ diye açıklama yapan Rotana’nın CEO’su Omer Kaddouri yeni açılacak otellerde misafirlerine markanın Ortadoğu’da sunduğu konfor ve kaliteli servis anlayışını hem iş hem tatil amaçlı ziyaretleri için eşsiz bir ortamda sunacaklarını belirtti.’’
Dap Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ise Rotana’nın Ortadoğu pazarının lider otel zinciri olduğunu belirtti. ‘Rotana’nın otelcilik sektöründe yıllara dayalı deneyimi ve ispatlanmış başarısı ile Türk pazarına doğru bir zamanda giriyor olması, İstanbul otelcilik sektöründeki dinamikleri değiştirecektir. Rotana gibi başarılı ve ünlü bir otel zinciri ile iş birliği yapmaktan memnunuz’ diye belirten Ziya Yılmaz, otelcilik sektörüne atılım yapmayı düşündükleri dönemde Rotana gibi güçlü bir iş ortağı ile sektöre adım atmış olmaktan keyif aldıklarını belirtti.
“Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” İstanbul’un Maltepe bölgesinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın konumda bulunuyorlar. Uzun ve kısa dönem konaklamalar için uygun özellikte odaları bulunan oteller metroya yürüme mesafesinde ve Bağdat Caddesi’ne 10 dakikaklık mesafedeler…

rotana5.jpg

ROTANA HAKKıNDA
Rotana Orta Doğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa’daki agresif büyüme planı ile dünya üzerinde 100’den fazla oteli işletmektedir. Rotana ‘Değerli Anlar’ mottosu ile misafirlerine Arap konukseverliği ile yıllardır değerli anlar yaşatmaktadır. Misafirlerinin beklentilerini karşılamak için en üst seviyede servis veren markanın şemsiyesi altında Rotana Hotels & Resorts, Centro Hotels by Rotana, Rayhaan Hotels & Resorts by Rotana ve Arjaan Hotel Apartments by Rotana olmak üzere dört farklı marka bulunmaktadır. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.