• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

THY Başkanı Aycı'nın gizli denetimi

THY Başkanı Aycı'nın gizli denetimi
TAV Havalimanları tarafından Atatürk Havalimanı Ali Sürmen Konferans Salonu’nda brifing alan Aycı, önceki akşam yaptığı denetimi anlattı:

İSTANBUL- THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, tebdil-i kıyafetle Atatürk Havalimanı’nı denetledi. TAV Havalimanları tarafından Atatürk Havalimanı Ali Sürmen Konferans Salonu’nda brifing alan Aycı, önceki akşam yaptığı denetimi şöyle anlattı:

“Göreve diğer adım olan Ahmet ile başladım. Uçak içi temizliğinde görevlendirildim. Masaları silmeye başladığımda ‘posta başı’ yanıma gelip, ‘Bak Ahmet abi bu şekilde masa silersen yakında bel fıtığı olursun’ diye beni ikaz etti. Posta başının tarifine göre sol elimle masanın bir kenarına destek verip silme işlemini öyle yapmam gerekiyormuş. Bu şekilde çalışırken posta başı’ndan ikinci uyarı geldi, ‘Bak Ahmet abi bu şekilde tek tek çalışırsan işimiz bitmez. Masanın üstündeki üç adet tutacakları bir elinle kaldırıp diğer elinle boydan boya silmen gerekiyor, uçağı ancak bu şekilde yetiştiririz.’ Silme işi bitince süpürge işini verdiler. Aşağıda bulunan Skylife dergilerini yukarıya çıkarmamız gerektiğini söylediler. Yanımda yardımcım vardı. O da benim gibi tebdili kıyafet giymişti. Dergileri kucağıma alıp yukarıya çıkmak için merdivenlere yöneldiğimde yardımcım ile gözgöze geldik. Temizlik görevimiz bitince posta başı yaşımı sordu ben de kendisine ‘44 yaşındayım’ deyince bana, ‘Maşallah yaşına rağmen iyi çalışıyorsun Ahmet Abi’ dedi. İşimi iyi yaptığım için mutlu olmuştum.”

PROTOKOLDEKI TEMIZLIKÇI!

Tam bu sırada Başbakan Ahmet Davutoğlu VIP Salonu’ndan Muğla’ya gideceği için protokol gereği aprondaki yerini alan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı temizlikçi kıyafetiyle bu görevi yerine getirdi.

Başbakan Davutoğlu, THY Başkanı Aycı’yı karşısında yeşil yelekli görünce, “Hayrola İlker Bey” diye manalı bir soru sordu. İlker Aycı’da kendisine sadece “Görevdeyiz Sayın Başbakanım” diye cevap verdi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.