• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 18 °C

Rotana’dan İstanbul’a 5 otel

Rotana’dan İstanbul’a 5 otel
Rotana Otelleri Dubai Satış Müdürü Onur Onuralp “Rotana Grubu Türkiye’de İstanbul’dan sonra diğer şehirlerde yeni oteller planlıyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
DUBAİ-
Birleşik Arap Emirlikleri Abudabi merkezli otel grubu Rotana Hotel Management, aylık dergileri ve otellere koydukları kataloglarda İstanbul Maltepe’de 2015’te açacağıni duyurduğu 5 yıldızlı Burgu Arjaan by Rotana ile Tango Arjaan by Rotana otellerine yer verdi. Rotana Grubu İstanbul’un Avrupa yakasında taksim ve Bakırköy bölgesinde iki otel yeri daha arayışına girdi. 

ozkan-onur.jpg

Rotana Otelleri Dubai Satış Müdürü Onur Onuralp “Rotana Grubu Türkiye’de İstanbul’dan sonra diğer şehirlerde yeni oteller planlıyor. 2015 büyüme yılı olarak planlandı. Büyümeye Türkiye’den başlandı” dedi.

onur-onuralp.jpg

NASSER AL NOWAIS: 2015 ROTANA’NIN BÜYÜME YILI

Rotana Grubu Başkanı Nasser Al Nowais, 2015 yılının Rotana markasının büyüme yılı olduğunu belirterek “İstanbul’da Burgu Arjaan by Rotana ile Tango Arjaan by Rotana ve Dalga resioence by Rotana toplak 162 oda iki kulede yer alıyor. Tango Arjaan by Rotana ve Dalga by Rotana’da 354 rezidans yer alıyor. Bu yıl Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde Kinshasa Arjan by Rotana ile aynı zamanda Türkiye’de yer alıyoruz”dedi.

rotana-maltepe1.jpg

rotana-dergi.jpg

ISTANBUL’UN ROTANA’LARI

Hikayesi 23 yıl önce Abudabi’de başlayan Rotana, halen 50’nin üzerinde otele sahip bulunuyor. Rotana dergisinde İstanbul için “İki kıtanın buluştuğu yer” denilerek “Yıldızlara ulaştık” şeklinde başlık atan Rotana gurubu 4 sayfa ile İstanbul’u tanıttı.Yazar Elif Şafak’ın İstanbul’u anlatan kitaplarından alıntılar yaptı.
Burgu Arjaan by Rotana’nın 158 lüks apartamn odasına, 2 2 restoran ve 24 saat yiyecek servisini sahip bulunduğu belirtildi. Ayrıca fitness, spa, sağlık kulübü ve çocuk kulubunun yer aldığı bildirildi.
Tango Arjaan by Rotana’nın 153 lüks ve özel döşeli rezidans olduğuna yer verildi. Çok kullanımlı 3 adet her türlü ekipmana sahip toplantı salonu , havuzlu bahçesi, iş merkezi bulunduğu anlatıldı. Ayrıca fitheh, spa, yüzme havuzu, çocuk kulübünün bulunduğu belirtildi.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.