• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 19 °C

Emin Çakmak, Kocadon’la buluştu

Emin Çakmak, Kocadon’la buluştu
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’la buluşan Türsab Başkan adayı Emin Çakmak ve ekibi projlerini paylaştı.

BODRUM- Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak ve “Türsab Hepimizin” ekibinden Fatih Günay, Lütfü Metin, Özcan Metin ile Özkan Altıntaş Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek bölge turizmi için hazırladıkları projeleri anlattılar.

emin-kocadon2.jpg

emon-kocadon2a.jpg

KOCADON, EMIN ÇAKMAK’LA DENEYiMLERiNi PAYLAŞTI

Başkan Kocadon, Emin Çakmak’a 17 yıldan bu yanan başkan olduğunu hatırlatarak Türsab başkan adaylığını kutladıktan sonra liderlik yolunda deneyimlerini paylaştı.

eminkocadon1b.jpg

TÜRSAB HEPİMİZİN BÖLGE TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİDİR

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon , “Türsab Hepimizin” grubunun bölge turizmi için hazırladıkları projelerin Bodrum’un geleceğine damga vuracak ölçüde olduğunu belirterek “Uzun soluklu turizm anlayışınızı kutluyorum. Bu güne kadar Türsab yönetimleri Bodrum için hep söz verdiler. Sonra ortadan kayboldular. Sizinle birlikte katıldığımız yurtdışı fuarlarda performansınızı biliyoruz. Sizin çalışmalarınızı izliyoruz. Bizim için faydalı işler yapacağınıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

eminkocadon2b.jpg

BİRLİKTE ÇOK İŞLER YAPACAĞIZ

Başkan Kocadon, Türsab Hepimizin ekibindenKartaca Turizm’in sahibi Fatih Günay ile işbirliği içinde dünyada önemli bir marka olan Bodrum’u daha ileriye taşıyacaklarını belirterek kongerinin hayırlı olmasını diledi.

eminkocadon7.jpg

BÖLGENİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Güney Ege’de Kaş, Kalkan, Fethiye, Marmaris, Didim ve Sodrum’daki ecentelerle yaptıkları toplantılarda bölgenin sıkıntılarını tespit ettiklerini söyledi. Türsab Kongresi sonrası yönetime geldiklerinde kısa sürede sorunları büyük ölçüde çözeceklerine ve turizme barış getireceklerini belirterek “Turizmi tek yasa ve tek çatı altında toplayarak dünyada güçlenmesini sağlayacağız” dedi.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.