• BIST 9678.33
  • Altın 2504.672
  • Dolar 32.5831
  • Euro 34.8411
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 21 °C

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak: İki gününüzü Türsab kongresine ayırın. Turizmin korku imparatorluğunu bitirelim” dedi.

ÖZKAN ALTINTAŞ,TÜRKİYE TURİZM
KAŞ-KALKAN-FETHİYE- DALYAN-MARMARİS-
“Türsab Hepimizin” sloganı ile yola çıkan Türsab Başkan Adayı, Hello Turizm Genel Müdürü Emin Çakmak Ege’nin turizm cennetleri Kaş, Kalkan, Fethiye, Ölüdeniz, Hisarönü, Dalyan ve Marmaris’de seyahat acenteleri ile bir araya gelerek “Hepimizin olan Türsab’a sahip çıkın. Çoluğunuzun çocuğunuzun geleceği ve ülkemizin turizmi için görevinizi yerine getirmek üzere iki gününüzü Türsab kongresine ayırın. Turizmin korku imparatorluğunu bitirelim” dedi.

emin-kas2.jpg

emin-kas3.jpg
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak Kaş'ta acentelerle buluştu

emin-kalkan3.jpg
Emin Çakmak ve Fatih Günay Kalkan'da acenteleri dolaştı

Beraberinde Türsab’ın yeni yönetimini oluşturacak “Türsab hepimizin” ekibinden Fatih Günay, Hilmi Karaduman, Nezih Haciailoğlu ve ekonomik dahışmanı Süha Öncü ile birlikte dolaşan Emin Çakmak “Bizim için her türlü yakıştırmayı ve aslı astarı olmayan dedikoduları yayıyorlar. Bu son çırpınışlarıdır. Tutunacak dalları kalmayınca yalana sarıldılar. Bizim tek siyasetimiz var o da Türsab’tır. Biz Türsab’ı acentelerin menfaatine çalışacak bir düzene kavuşturmak için projelerimizle geliyoruz. Bizimle birlikte acentelerin kazançları ve dolayısıyla Türsab’ın kaybolan gücü artacaktır” şeklinde konuştu.

emin-kas2a.jpg

ARTIK ACENTELERİ ALDATAMIYORLAR
Emin Çakmak “Türsab’ın İstanbul’da oturarak yönetilemeyeceği sözlerim üzerne yönetimin rahatı kaçtı ve buralara kadar gelmek zorunda kaldılar. Hiç olmazsa bazı şeyleri yapmaya çalıştılar, ama yeterli değil. Ancak 16 yıldır aynı şeyleri söylüyorlar ve verdikleri sözleri yerine getirmiyorlar, projeleri ise yok. Artık acenteleri aldatacak güçleri kalmadı” şeklinde konuştu

emin-kalkan1.jpg

emin-kalkan2.jpg
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak Kalkan'da acenteleri ziyaret etti

Kaş’ta 17 acente, Fethiye’de 20 acente, Dalyan’da 25 acente ve Marmaris’te 25 acente ile buluştu, toplantıya mazeretleri nedeniyle katılamayan acenteleri ofislerinde ziyaret etti. Kalkan’da 22 acentenin kapısını çalan Emin Çakmak uğradığı her yerde “Bizimle birlikte Türsab’tan hepinize bereket gelecek ve bu kara günler bitecek. Bir dikili ağıcınız olsun” diyerek sevgi ve bereket sembolu çam fidanı armağan etti.

emin-fethiye-to.jpg

Türsab Başkanı Adayı, Dünya Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı ve Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı Emin Çakmak, Fethiye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ile bölge turizminin sorunları ve bölgede faaliyet gösteren acentelerin sorunları ile ilgili görüştü.

emin-fethiye1.20150430003933.jpg
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak Fethiyeli acentelerle görüştü

emin-fethiye2.jpg

emin-fethiye6.jpg

RAHATLARI KAÇTI

Emin Çakmak Türsab’ın İstanbul’da oturarak yönetilemeyecek kadar önemli bir kuruluş olduğunu belirterek “Bu sözlerim üzerine rahatları kaçtı ve buralara kadar gelmek zorunda kaldılar. Ancak 16 yıldır söylemleri değişmedi. Aynı laflarla dolaşıp değerli meslektaşlarımı aldatmak istiyorlar. Acenteler için değil kendileri için çalışıyorlar. Türsab’ın yönetimi ve BYK yönetimleri başkan kadar yetkiyle donatılmış olacaklar” dedi.


emin-fethiye4.jpg

Emin Çakmak sözlerine şöyle sürdürdü:
“Bizim siyasetimiz Türsab’tır diyoruz. Genç ve dinamik kadromuzda her görüşte, her siyasette arkadaşımız var. Ancak hepsinin siyaseti Türsab’tır. Türkiye’de en büyük değişimi yaşatarak her görüşü bir çatı altında, sadece Türsab üyelerin ortak menfaatlerinde buluşturduk. Bizim tarafımız Türsab’tır. Türsab üyeleri adına her görüşte hükümetle birlikte çalışırız. Önemli olan yokedilmeye çalışılan seyahat acentelerinin geleceğini kurtarmaktır.

emin-oludeniz1.20150430004308.jpg

emin-oludeniz2.jpg

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak Ölüdeniz'de acenteleri ziyaret etti

ANUN TASLAĞI ACENTECELİĞİ VE TURİZMİ BİTİRİYOR


Türsab’ın hazırladığı kanun taslağı Türkiye’de seyahat acenteciliğini bitirmeyi hedefliyor. Hepimizi yokediyor. Türsab’ın mevcut yönetimi acentelerin lehine değil aleyhine çalışıyor. Türk turizminin en büyük taşıyıcı gücü olan seyahat acentelerinin geleceğini kurtarmak, ve değişim yaşatmak için yola çıktık.
Hazırladıkları yasa taslağında kendilerine daha 4 yıl daha görev biçmişler. Bu yasayı genel kurul sonrasına bıraktık. Biz iki yıllığına geleceğiz. Sizlerden isteğimiz 750 gününde sadece iki gününüz ayırarak cumartesi divan seçimine ve pazar günü oyunuzu kullanarak sandığa sahip çıkın.

emindalyan4.20150430004907.jpg

emin-dalyan1.jpg

emin-dalyan2.jpg

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak Dalyan'da acenteler ile buluştu

KONGRE ÖNCESİ SALONDA TERÖR TATBİKATI YAPILIYOR
Emin Çakmak, Türsab yönetimi bir hafta önce taraftarlarını toplayarak kongreyi sabote etmek için terör tatbikatı yapıyor. Hangi kanattan kim saldıracak, kim nerede ne zaman ne yapacak, nasıl bağıracak diye çalışma yapıyor. Sonra ortaya çıkıp “Tatsız bir genel kurul oldu” diye özür diliyorlar. Bu oyunlar 20 yıldır devam ediyor. Bir çok acente bu genel kurullarda turizmci olduklarından utanıyorlar ve bende utanıyorum. Turizmcilerin genel kurulanda demokrasi yok. İbrada bile oyun oynadılar. İki oylama sonucu yapıldı. Divan başkanını haksız alarak sayım yapılmadan divan seçildi.

eminmarmaris1a.jpg

eminmarmaris1.jpg

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak Marmaris'te acenteler ile buluştu

KOLTUK SEVDASI İÇİN HER TÜRLÜ OYUN OYNANıYOR
Emin Çakmak toplantılarnda şunları söyledi:
“Türsab’a sahip çıkıp sorunların çözülmesi için çocuklarınız ve aileniz için kongreye katılın. Bu Türsab kongresi değişim için tarihi fırsattır. Ülkenize karşı görevinizi yerine getirmek için iki gününüzü genel kural ayırın. Türsab’ı küçük düşürenlerden ve acenteyi düşünmeyenlerden kurtarmak için kongreye gelin.

eminmarmaris2.jpg

eminmarmaris4.20150430005658.jpg

Yanlış politikalar sonucu hem Türsab’a hem Ticaret Odası’na aidat ödüyoruz. Bir koyundan iki post çıkarılmasına yıllardır ses çıkaran yok. 16 yıldır koltuk sevdası peşinde koşanlar bunu düzeltmedi. Ticaret Odası’nda seyahat acentelerinin yeri neredisidir billi diğil. Bizimle ilgisi olmayan meslek bölümlerinde temsil ediliyoruz ve sorunlar içinden çıkılmaz hale geliyor. Türsab plakasının kıymeti kalmadı. Aksine Türsab plakası ceza yazılacak olan araçları belirliyor. Plakasız araçlar ise ortalıkta cirit atıyor. Türsab hac ve umre dışında başka turizmle ilgilenmiyor.

eminmarmaris5.jpg

eminmarmaris6.jpg

EMANET KOLTUKTA OTURUYORLAR

Birlik havayolu kurmuşlar uçakları tekele bağlamışlar. Hac umre yapan oradan koltuk almak zorunda bırakılıyor. 300 dolarlık bileti 650 dolara satıyorlar. Birlik Havayolları Türsab yönetiminin şirketidir ve üyeleri zarara sokmak için kurulmuştur. Acenteler umurlarında bile değil Bugün hesap veremeyenler öbür dünyada bunun hesabını verecekler. Geleceğimize sahip çıkmak, ülkemizi seviyorsak kongreye geleceğiz. Bizder farklı yollarla aldıkları emanet koltukta oturuyorlar.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.