• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

Pegasus’tan miniklere kitap

Pegasus’tan miniklere kitap
Pegasus Hava Yolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da minik misafirlerini özel bir sürpriz ile sevindirdi.

İSTANBUL- Çocuk misafirlerine verdiği önemi, her fırsatta farklı proje ve uygulamalarıyla gösteren, onlara keyifli ve farklı uçuş deneyimi yaşatmayı hedefleyen Pegasus Hava Yolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da minik misafirlerini özel bir sürpriz ile sevindirdi.

pegasus2.jpg

Pegasus, hazırladığı sürprizle 23 Nisan tarihinde seyahat eden minik misafirlerine uçuşları sırasında Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara bayram olarak armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anısına Pearson Eğitim Çözümleri’nin en beğenilen kitaplarını hediye etti. Minik misafirler, dağıtılan kitaplar ile uçuşları boyunca eğlenceli dakikalar geçirirken 23 Nisan coşkusunu gökyüzünde yaşadılar.

PEGASUS HAVA YOLLARı
1990 yılında charter uçuşlarla havacılık sektörüne giriş yapan Pegasus, 2005 yılından bu yana Esas Holding A.Ş. şirketlerinden biridir. Pegasus, kısa ve orta menzilli hatlarda, noktadan noktaya uygun ücretle ulaşım imkânı sunan, Türkiye’nin öncü düşük maliyetli havayoludur. Hava yolu ile yolculuğun herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus, uyguladığı “low cost” (düşük maliyetli hava yolu) modeli ile misafirlerine uygun fiyatlı, zamanında kalkan ve genç uçaklarla seyahat etme imkanı sağlamaktadır. Pegasus, misafirlerini yurt dışında 59, yurt içinde 31 olmak üzere, 37 ülkede toplam 90 noktaya ulaştırmaktadır. İstikrarlı büyümesini sürdüren Pegasus, 2011, 2012 yılında olduğu gibi 2013 yılında da Official Airline Guide (OAG) raporunda koltuk kapasiteleri baz alınarak yapılan sıralamaya göre Avrupa’nın en büyük 25 hava yolu arasında “Avrupa’nın En Hızlı Büyüyen Havayolu” olarak gösterilmiştir. Pegasus, 2012 yılında Airbus firmasıyla imzaladığı ve teslim tarihindeki tutarı yaklaşık 12 milyar USD olan, 25 adedi opsiyonlu 100 uçaklık filo siparişi ile sipariş verdiği tarih itibariyle Türk Sivil Havacılık tarihinde bir seferde verilmiş en büyük siparişe imza atmıştır.

PEARSON
Pearson, eğitim alanında 80’den fazla ülkede, 40.000 çalışanı ile dünyanın en büyük ve en dinamik eğitim şirketi olarak kabul edilmektedir. Pearson, “kişilerin öğrenme yoluyla hayatlarını daha verimli hale getirmelerine yardımcı olmak” vizyonundan yola çıkarak, eğitim alanında dünyanın en büyük eğitim çözümleri sağlayıcısı olarak faaliyet göstermektedir. Bünyesinde dünyanın önde gelen eğitim markalarını bir araya getirerek her tür öğrenme şekli için başarısı kanıtlanmış, bütünsel eğitim çözümleri sağlayan Pearson, müfredat ve yetkinlik geliştirme, öğrenme kaynakları, İngilizce öğrenimi, e-öğrenme, ölçme-değerlendirme ve öğretmen/liderlik gelişimi başta olmak üzere eğitimin her alanında çeşitli ürün ve servisler sunmaktadır.
Türkiye’de Pearson 25 yıllık tecrübesi, 50’nin üzerindeki kadrosu ve özel olarak dijital öğrenmeyi desteklemek amacıyl kurulmuş uzman dijital destek birimi ile Türkiye’deki K-12 öğretim kurumlarına, yüksek öğretim kurumlarına, iş dünyasına ve her yaştan öğrenene eğitim çözümleri sağlamaktadır. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.