• BIST 9540.55
  • Altın 2489.996
  • Dolar 32.5034
  • Euro 34.8098
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

Karadenizli pilot, kırdı geçirdi

Karadenizli pilot, kırdı geçirdi
lginç ve komik anonsları ile yolcuların fenomeni olan K Karadenizli pilot Tamer, gerçekleştirdiği Cannes - İstanbul uçuşunda da konuşmasıyla gülmne krizine soktu

İSTANBUL- İlginç ve komik anonsları ile yolcuları gülme krizine sokan Karadenizli pilot Orhan Tamer, Cannes şehrinden İstanbul'a gerçekleştirdiği uçuşta yine kırdı geçirdi. İlginç ve komik anonsları ile yolcuların fenomeni olan Karadenizli pilot Tamer, gerçekleştirdiği Cannes - İstanbul uçuşunda da konuşmasıyla gülmne krizine soktu. Sosyal medyada yoğun ilgi gördüğünü belirten Orhan Tamer, "Yapılan yorumlar yüreğimizi kabarttı" dedi.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=979SU-qA1kw

CEP TELEFONLARI İLE KAYIT ALTINA ALDILAR
Özel bir havayolu şirketinde çalışan emekli Hava Albayı Pilot Orhan Tamer, amatör kameralar tarafından kaydedilen ilginç anonsları ile sosyal medyada fenomen haline geldi. Bu durumdan hoşlanan Karadenizli pilot, Fransa'nın Nice Cote D'azur Havaalanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na yaptığı seferde yine komik ve ilginç anonslarına devam etti. Pilotun anonslarıyla gülme krizine giren yolcular, bu anı cep telefonları kayıt altına aldı.

"FRANSIZLAR KARGO KAPAĞINI BOZDU BİZ TAMİR ETTİK"
Uçağın yaklaşık otuz dakikalık rötar yapması ile içerideki yolcular sıkılmaya ve söylenmeye başladı. Yolculara seslenen Karadenizli pilot Orhan Tamer durumu şu sözlerle açıkladı. "İçinizden diyorsunuz ki neden bekliyorsun Orhan kaptan, ekip her şeye Fransız olduğu gibi bu konuya da Fransızlar. Kargo kapağını Fransız arkadaşların üstün yetenekleri ile kapatamıyorlar Bakım personelimizi Allah'tan yanımızda gezdiriyoruz. Kargo kapısını onlar bozdu ama biz yaptık işte Türk'ün mahareti."

"ALLAH'TA SİZİ ARŞ TV'YE ÇIKARSIN"
Yaptığı anonsların yayınlanması üzerine pilot Tamer anonslarında konuyu şöyle anlattı: "Ses kayıtlarını kaydeden kişi bile tüm ülkede bu kadar ses getireceğini tahmin etmiyordur. Sosyal medya da bana inanılmaz yorumlar geliyor. Yapılan yorumların çoğu yüreğimizi kabarttı. Siz bizleri ana habere çıkarttınız ya, Allah da sizi arş tv'ye çıkartsın " dedi. Kaptan pilotun bu sözleri, yolcuları gülme krizine soktu.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.