• BIST 9044.53
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Türsab Asya BYK'dan şenlik

Türsab Asya BYK'dan şenlik
Üsküdar Belediyesi ile 'Turizm ve Bahar Şenliği' düzenleyen Türsab Asya BYK yönetimi “Halkla birlikte turizmi Ayşe ve Fatma teyzelerden kurtaracağız”

ÖZKAN ALTINTAŞ,TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
 Üsküdar'da ilk kez Türsab, Asya Bölgesel Yürütme Kurulu (Türsab Asya BYK) ile Üsküdar Belediyesi işbirliğinde 'Turizm ve Bahar Şenliği' ile halk ile bütünleşiyor.

tursab-asya.jpg

Amaçlarının halka seyahat acentelerini sevdirmek, Türsab’ın kurumsal markasını tanıtmak ve korsan acentelere karşı hareket olduğunu belirten Türsab Asya BYK yönetimi “Halkı yanımıza alarak turizmi Ayşe ve Fatma teyzelerden kurtaracağız” dedi.

tursab-asya-byk2.jpg

TÜRSAB ASYA BYK: 700’E YAKıN ACENTENIN HAKKıNı KORUYORUZ

Ayşe teyze, Fatma teyze gurubu adı altında yapılan korsan turizmden Türk turizminin büyük zarara uğratıldığını belirten Türsab Asya BYK yönetimi, “Bahar Şenliği ile Üsküdar Şemsi Paşa sahilinde başlattığımız etkinliği bölgemizde bulunan 700’e yakın acentenin hakkını ve ellerinden alınmaya çalışılan ekmeği korumak için 14 belediyede farklı etkinliklerle sürdüreceğiz. Sokaktaki halkın TÜRSAB’ın adını bilmesi ve seyahatte güvence için önemli bir kuruluş olduğunu anlaması lazım. Bu etkinliklerle halka inerek onlara huzurlu, sıkıntısız ve uygun fiyatlarla tatilin nasıl yapılabileceğini anlatacağız” şeklinde konuştular.

tursab-uskudar7.jpg

tursab-uskudar8.jpg

tursab-uskudar5.jpg

TURIZMCILER 40 ÇADIRDA HALKLA BULUŞUYOR

Türsab Asya BYK ile Üsküdar Belediyesi işbirliğinde 16-19 Nisan 2015 tarihleri arasında Üsküdar sahilinde düzenlencek şenlik için hazırlıklar sürüyor. Sahile kurulacak 40 çadır ile Üsküdar 4 gün boyunca turizm şenliği yaşayacak.

tursab-uskudar6.jpg

Etkinlikte başta Üsküdarlılara olmak üzere, cazip tatil olanakları sunulacak. İstanbul’un Asya yakasında bulunan acenteler, oteller, restoranlar başta olmak üzere turizme hizmet veren her kuruluş etkinlikte yer alacak standlarda halkla buluşacak. Şenlik nedeniyle turizmciler katılımcılara yönelik özel kampanyalar yapacaklar.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.