• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 18 °C

Müsteşar'dan Emin Çakmak'a destek

Müsteşar'dan Emin Çakmak'a destek
Müsteşar Pro.Dr. Haluk Dursun, Emin Çakmak’ın çalışmalarını dikkatle izlediğini ve destek vermek için elinden geleni yapacağını söyledi.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
UTRECHT / HOLLANDA-
Hollanda’nın Utrecht şehrinde düzenlenen Utrecht Turizm Fuarı’nda Türkiye’nin tüm sağlık turizmi yapan kuruluşları adına tanıtım yapan Türkiye Sağlık turizmi Konseyi-THTDC Kurucu Başkanı Emin Çakmak “Hollanda’dan Türkiye’ye 9 bine yakın hasta diş, estetik ve göz tedavisi için geliyor. Hedefimiz 50 bin hastaya ulaşmak” dedi.

emin-mutesar2.jpg

MÜSTEŞAR PROF.DR. DURSUN: EMİN ÇAKMAK’A DESTEK SÖZÜ VERDİ

Utrecht Fuarı’na katılan Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr. Haluk Dursun, Dünya Sağlık turizmi Konseyi-THTDC Kurucu Başkanı Emin Çakmak’ın çalışmalarını dikkatle izlediğini ve çok beğendiğini belirterek “Size çalışmalarında destek vermek için elimden geleni yapacağım. Sağlık turizmi Türkiye’nin sahip olduğu imkanlarla en büyük gücüdür. Yaptığınız çalışmalarla Türkiye’ye büyük hizmet veriyorsunuz” dedi.

emin-tanitma1.jpg

DR. CENGİZ AYDIN: SAĞLIK TURİZMİ TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİDİR

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür yardımcısı Dr. Cengiz Aydın göreve yeni başladığını belirterek “Türkiye’de sağlık turizmi adına kim çalışıyorsa önemli bir iş yapıyor diye düşünüyorum. Bu konuda yapılan çalışmaların yanında olmalıyız” dedi.

emin-turofed.jpg

emin-kaya1.jpg

TÜROFED: EMİN ÇAKMAK, TÜRK TURİZMİNE BİRLİK GETİRECEKTİR

Fuara katılan Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık, THTDC Kurucu Başkanı Emin Çakmak’ın turizm sektörüne farklı bir bakış getirdiğini belirterek “Türsab’ta yönetime geldiği zaman Türk turizmindeki tüm kuruluşların barış ve sevgi içinde birlik olacaklarına inanıyorum. Bu nedenle Emin Çakmak’a destek veriyorum” dedi.

fatma-sahin-emin1.jpg

G.ANTEP BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN: BİZE DÜŞEN GÖREVDE YANINIZDAYIZ

Kadın ve Aileden Sorumlu eski bakan, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin’de sağlık turizminin Türkiye’nin her bölgesi için büyük önem taşıdığını belirterek “Gaziantep bölgesinde sağlık turizmine yönelik projelerde bizim yapacaklarımız olursa yayınızdayız” şeklinde konuştu.

emin-ozkan-tolga.jpg

EMİN ÇAKMAK: TÜRSAB YÖNETİMİNE YENİ PROJELERLE GELİYORUZ

Türsab Genel Başkan adayı olduğunu belirten Emin Çakmak “Türsab yönetimine talibiz. Türsab yönetimine yeni projelerle geliyoruz. Genel kurulda değerli acentelerin oylarıyla seçildiğimizde Türkiye’nin tüm bölgelerindek seyahat acentelerinin kazançları için yeni projeler üretiyoruz. Sağlık turizmi Türk seyahat acentelerinin sıkıntılı günlerini atlatmaları için önemil bir fırsattır. Bu konudaki projelerimizi hazırladık” dedi.

HOLLANDA İÇİN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜ YAŞ TURİZMİ CENNETİ
Hollanda’nın Türkiye için Avrupa’nın göbeğinde ve Avrupa Birliği ülkeleri içinde önemli bir sağlık turizmi destinasyonu olduğunu söyleyen Emin Çakmak, “Türkiye’de konut alarak yaşayan Hollandalılar bulunuyor. Özellikle üçüncü yaş sağlık turizmi için Türkiye Hollanda için önemli bir destinasyondur. Bu nedenle Türkiye’nin sağlık kuruluşlarını yabancıların yoğun olarak yaşadığı bölgelerde üçüncü yaş grubuna yönelik tedavi merkezleri kurmaları için teşvik ediyoruz. Bu bölgeredde önümüzdeki yıllarda düzenleyeceğimiz üçüncü yaş turizmine yönelik etkinliklerle bu potansiyeli artırmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’DEN SADECE BİR ACENTE VAR
Emin Çakmak, fuarlarda Türkiye’nin satış ve pazarlamasından sorumlu olan seyahat acentelerinin bulunmayışından yakındı. Acenteler gelmeyince otelcileri “iş başa düştü3 diyerek kendi tanıtımlarını ve satışlarını kendilerin yapmak üzere fuarlara katıldıklarını belirten Emin Çakmak “Geçen yılki UTRECH Turizm Fuarında Turizm Bakanlığımız nezdinde tek bir acente temsilcimiz katılımcı olarak yoktu, bu yıl 1 acentemiz katılım göstermiş, gelecek yıl bu fuara TÜRSAB olarak en az 50 acentemızla özel TÜRSAB standı ile katılacağız. Bu uygulama Türkiye’nin tanıtımı için dünyadaki tüm fuarlarda uygulanacaktır” dedi.

HOLLANDA’DA ANTALYA EXPO 2016 UNUTULDU
Emin Çakmak Türk turizminin enönemli beklentilerinden olan Antalya Expo 2016 ile ilgili fuarda hiçbir tanıtım olmamasının şaşırtıcı olduğunu belirterek “Antalya Expo 2016’nın sloganı “Çocuk ve Çiçek”tir. Lalemizi kaptı diye karşı çıktığımız Hollanda’daki fuarda böyle bir slogan sahip olan Antalya Expo 2016’nın hiçbir tanıtımı bulunmuyor. Bu düşünce ile Antalya Expo 2016’dan fiyasko sonuç çıkacaktır.

İHMALDEN TÜRSAB’TA SORUMLUDUR
Antalya ve bölgedeki seyahat acentelerinin umutla beklediği Antalya Expo 2016’nın unutulmasında ve ihmal edilmesinde Türkiye’nin tanıtım ve pazarlamasından sorumlu ve yönlendirici olması gereken meslek örgütümüz Türsab’ın ihmali büyüktür. Türsab fuarda kendi dergilerini tanıtırken Türkiye için çok önemli olan böyle bir etkinliği tanıtmıyor. Bu Türk turizmi adına kayıptır. Türsab yayıncı mı, yoksa seyahat acentelerinin temsilcisi mi? Milano Expo’ya 101 ülke kayıt yaptırmış. 465 gün kalan Antalya Expo 2016’ya 26 ülke kayıt yaptırmış Bunların 3’ü ise hala düşünüyor ve kişi karar vermemiş. Türsab yönetimine geldiğimizde bu ve bunun gibi hatalara son vereceğiz.“

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.