• BIST 9596.13
  • Altın 2493.407
  • Dolar 32.6002
  • Euro 34.8556
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

Mersin turizmin yeni yıldızı

Mersin turizmin yeni yıldızı
Türkiye’nin Akdeniz’den dünyaya açılan en önemli kapılarından biri olanTürkiye’nin parlayan yıldızı olarak Mersin Ortadoğu’nun Miami’si olacaktır

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
UTRECHT / HOLLANDA
- Hollanda’nın Utrecht şehrinde düzenlenen Utrecht Turizm Fuarı’na katılan Mersin Turizm Platformu Başkanı Numan Olcar “Mersin Ortadoğu’nun Miami’si olacak kapasiteye sahiptir. 

mersin7.jpg
Ulu Resort Otel Satış ve Pazarlama Koordiatörü, Mersin Turizm Platformu Başkanı, Olcartur sahibi Numan Olcar

Doğasıyla, tarihiyle, kültürel yapısıyla ve güzellikleriyle, havasıyla büyük potansiyel taşıyor. Mersin Türkiye’nin parlayan yıldızı olarak turizmde yeni atılımlarla sürekli gelişiyor. Türkiye’nin Akdeniz’den dünyaya açılan en önemli kapılarından biri haline geldi. Çok yakında Mersin Ortadoğu’nun Miami’si olacaktır” dedi.

mersin-3.jpg

mersin4.jpg

HOLLANDALILAR MERSİN’DE KONUT ALDILAR

Mersin turizm Platformu olarak yılda 12 fura katıldıklarını belirten Numan Olcar “Utrecht Fuarı bizim içinr ayrı önem taşıyor. Mersin’de yerleşik yaşayan, konut alarak Hollandalılar bulunuyor. Ayrıca Belçikalılar, Ruslar Mersin’de yaşıyorlar.

mersin8.jpg

MERTİD İLE KATALOG YAPTIK

Mersin Turizm İşletmecileri Derneği- MERTİD’e üye oteller ve acenteleri bir katalogda toplayarak tanıtım yaptıklarını belirten Numan Olcar “Kataloğu ilk kez Utrecht Fuarı’nda dağıtıyoruz. Katalogda bulunan tüm tesisler hakkında ziyaretçilere bilgiler veriyoruz” dedi.

mersin6.jpg

mersin5.jpg

MERSİN’İ AKILLI TELEFONLA CEBE SIĞDIRDIK

Numan Olcar, Mersin turizmi için hazırlattıkları bir yazılımla bölgenin tüm öelliklerini dijital ortama taşıdıklarını belirterek şunları anlattı:
“Akıllı telefon kullananlar dijital Mersin aplikasyonunun telefonlarına indirdiklerinde Mersin bölgesinin tüm özelliklerine bir tıkla ulaşma iknanı buluyorlar. Bölge ile ilgili tüm bilgileri ve görselleri bu aplikasyona yükledik ve sürekli güncelleniyor. Mersin’de yeme, içme, yatma ve gezme konusundaki tüm bilgiler buruda yer alıyor. Hatta Mersin’de kısa veya uzun surely kalacaklar için bu sürelerde neler yapabilecekleri konusunda yönlendirmeler bile var.”

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.