• BIST 9145.67
  • Altın 2324.19
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9608
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

Bodrum Utrecht Fuarı’nı şenlendirdi

Bodrum Utrecht Fuarı’nı şenlendirdi
Utrecht Fuarı'nda Bodrum’un turizmini yönetenler kalabalık bir kadro ile yer aldılar. Bodrum standında dans grubunda yer alan güzel dansçıların gösterisi büyük ilgi topladı.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
UTRECHT/ HOLLANDA-
Hollanda’nın Utrecht şehrinde düzenlenen turizm fuarında Ege’nin yıldızı Bodrum’un turizmini yönetenler kalabalık bir kadro ile yer aldılar. Bodrum standında turistik otellerin dans grubunda yer alan güzel dansçıların gösterisi büyük ilgi topladı.

utracht-bodrum3.jpg

BODRUM TURİZM YÖNETİMİ YER ALDI

Utrecth Turizm Fuarı’na Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı Mehmet Kocadon, çok sayıda turizmci ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Antalya Valisi Muammer Türker, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık, Bodrum standını ziyaret ederek başarılar dilediler,

utrecht-bodrum2.jpg

HOLLANDALILAR BODRUM’U SEVİYOR

Hollanda’dan Bodrum’a çok sayıda turist geldiğini belirten Başkan Mehmet Kocadon şunları anlattı:  "Bizim özellikle katılmak istediğimiz ve pazardaki yerimizi koruyarak artırmak istediğimiz yerlerden birisi Holland’dır. Bodrum’a gelen Hollandalı turist sayısında düzenli olarak her yıl artış yaşanıyor. Bu artışta uluslararası fuarlara katılmamızın büyük rolü var. Utrecht Fuarı’nda sadece Hollanda’dan değil; Almanya, Belçika, İngiltere ve Lüksemburg’dan bütün tur operatörleri var. Böyle bir ortamda Bodrum gibi bir dünya kentinin olmaması düşünülemez. Turizmi Bodrum’da 12 aya yayabilmek için çalışıyoruz."

bodrum-utrecht.jpg

BODRUM’UN TURİZM ÇALIŞMALARI ANLATILDI

Fuara katılan ve Bodrum standını ziyaret eden yabancı tur operatörleriyle de birebir ilgilenen Mehmet Kocadon, ziyaretçilere Bodrum’dan ve Bodrum Belediyesinin çalışmalarından bahsetti.
Bodrum standında Bodrum Yarımadası ve Bodrum’daki turizm faaliyetlerini tanıtan turizmciler, gelecek sezon için önemli bağlantılar kurdu. Fuara katılan Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz ve Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt da standı ziyaret eden katılımcılara bilgiler verdi.

HALIKARNAS DİSKO’DA YER ALDI
Fuarda kurulan Bodrum standındaki tanıtım çalışmalarına turizmcilerin yanı sıra Halikarnas Diskonun sahibi Süleyman Demir de katılarak destek verdi. Hollandalı turistlerin özellikle Mavi Yolculuğa büyük ilgi gösterdiğini belirten Başkan Kocadon, en çok ilgi gören stantlardan birinin de Bodrum standı olduğunu sözlerine ekledi. Bodrum standında düzenlenen dans gösterileri de fuara ayrıca renk kattı.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.