• BIST 9524.59
  • Altın 2489.257
  • Dolar 32.5104
  • Euro 34.7089
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 19 °C

Vialand IAAPA'da görev aldı

Vialand IAAPA'da görev aldı
Vialand Uluslararası Gezi ve Eğlence Parkları Birliği (IAAPA)’nin Eğitim Komitesi’nde yer alarak Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanıyor.

ISTANBUL- Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı Vialand, açılışının ardından çok kısa zaman geçmesine rağmen ziyaretçilerinin yanı sıra, uluslararası arenada da dikkat çekmeye devam ediyor. Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, şimdi de, dünyanın en prestijli birlikleri arasında yer alan, Uluslararası Gezi ve Eğlence Parkları Birliği (IAAPA)’nin Eğitim Komitesi’nde yer alarak Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanıyor.

vialand3-.20141116214814.jpg

vialand3.jpg

IAAPA’nın en genç üyesi olan Vialand’in Genel Müdürü  Alişoğlu, şu bilgileri verdi: “Dünyanın 97 ülkesinden üyesi bulunan IAAPA gibi bir oluşumda bir kez daha Vialand olarak Türkiye’yi yurtdışında temsil edecek olmanın gururunu yaşıyoruz. IAAPA’nın Avrupa’da üyeleri için oluşturduğu Eğitim Komitesi programı çerçevesinde, Euro Attractions Show’da çeşitli seminer ve forumlar gerçekleştirilecek.  Bu toplantıların ilki de 3 - 6 Şubat tarihleri arasında Barselona’daki Port Adventura’da yapılacak.”

vialand5.jpg

“YENI NETWORK’LER IÇIN MÜKEMMEL BIR FıRSAT”

IAAPA tarafından düzenlenen eğitimlerin, üyelerine gerçek anlamda değer katacak sonuçlar verdiğini belirten Vialand Genel Müdürü Alişoğlu, söz konusu toplantıların yeni network’ler için mükemmel bir fırsat sunduğunu, bu sayede hem Türkiye’nin hem de Vialand’in dünya çapında daha da çok tanınmasına ciddi katkı sağlayacağını aktardı.

vialand6.jpg

Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, geçtiğimiz Eylül ayında Amsterdam’daki IAAPA Euro Amusement Show kapsamında gerçekleştirilen Avrupa Konferansı’nın “Ceo Talks” bölümüne de konuşmacı olarak davet edilmişti. Organizasyonda uluslararası katılımcılarından yoğun ilgi gören Vialand, The Kirmes & Park Revue Dergisi tarafından gerçekleştirilen ve Avrupa’da üstün performans gösteren tema parkların belirlendiği “Avrupa’nın Yıldızları – 2014 Ödül Töreni”nde ise Nefeskesen ve 360 üniteleri ile 2 ödülün birden sahibi olmuştu.

vialand4.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.