• BIST 9063.53
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

İzmir WTM'ye katılıyor

İzmir WTM'ye katılıyor
İZMİR-Vali ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığındaki heyetle dünyanın en büyük turizm fuarı WTM Londra Turizm Fuarı'na katılıyor

İZMİR- İzmir, İngiltere'nin başkenti Londra'da 3 - 6 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı için hazırlıklarını tamamladı. İZMİR-Vali ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığındaki heyetle dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan WTM Londra Turizm Fuarı'na katılım sağlanacak.

Heyette İzmir Kalkınma Ajansı(İZKA), İzmir Ticaret Odası (İZTO), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) İzmir Şubesi, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), İzmir Kongre ve Ziyaretçiler Bürosu (CVB), Sun Express, Selçuk Belediyesi, Selçuk Ticaret Odası, Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) ve İzmir SKAL Kulübü yetkilileri bulunuyor. İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından hazırlatılan ortak İzmir standıyla turizm sektörü İzmir tanıtımı yapacak. WTM fuarına katılım için ilgili kurum, kuruluş ve sektör temsilcilerine davet gönderilmiş katılım sağlayabilecek temsilcilerle toplantılar düzenlenerek fuara hazırlık yapılmıştı.

İzmir Valisi ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak "WTM Londra Turizm Fuarı bizim için önemli bir deneyim olacak. İzmir Kalkınma Ajansı olarak en önemli görevlerimizden biri de tanıtım ve koordinasyon. Fuara İZKA'nın temin etmiş olduğu İzmir standı altında sektör temsilcileri ile birlikte katılıyoruz. İzmir'i en iyi şekilde tanıtmak için yoğun bir hazırlık süreci geçirdik. İzmir'in Akdenizli kimliğini ön plana çıkaran bir stant tasarımı hazırlandı. Fuarın ikinci gününde standımızda İzmir Resepsiyonu gerçekleştireceğiz ve İzmir'i dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine anlatacağız. Kentimizin turizm olanaklarını ve potansiyelini en iyi şekilde tanıtarak, İzmir'in marka bilinirliğini artıracak faaliyetler gerçekleştireceğiz. Bundan sonraki süreçte katılımı daha da artırarak kente ekonomik açıdan fayda sağlayacak tanıtım çalışmalarıyla İzmir'i hak ettiği noktaya hep birlikte taşıyacağız" diye konuştu.

Her yıl toplam 50 bini aşkın turizm sektörü, devlet ve uluslararası basın temsilcisinin birbirleriyle bağlantı sağlamak, anlaşma yapmak ve sektördeki gelişmeleri keşfetmek amacıyla katıldığı WTM Londra Turizm Fuarı, bu sene 35. kez düzenlenecek

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.