• BIST 9524.59
  • Altın 2488.161
  • Dolar 32.533
  • Euro 34.6453
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 18 °C

Termal tatil sezonu başlıyor!

Termal tatil sezonu başlıyor!
Coral Travel ve Odeon Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, "Serin havaların kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde termal&SPA otellerine rağbet arttı.

İSTANBUL- Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan Odeon Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Coral Travel & Odeon Tours misafirlerine, farklı şehirlerde, farklı bütçe ve beğeniye uygun tesis alternatifleriyle hem şifa bulma hem de tatil yapma imkanı sunuyor.

ŞIFA BULMAK IÇIN TERMAL
Özellikle soğuk havalarda daha çok tercih edilen termal tesislerde, misafirler hem tedavi görüyor hem de tatil yapıyor. Kış ayları yaklaşırken termal tesislerin dinlendirici ve iyileştirici etkisinden faydalanmak isteyen pek çok aile olduğunu ifade eden Coral Travel ve Odeon Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, "Serin havaların kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde termal&SPA otellerine rağbet arttı. Sunduğumuz uygun avantajlı paketler sebebiyle çok sayıda rezervasyon talebi alıyoruz’’ dedi. Kamçı, konforlu ve keyifli bir tatil yaparak yenilenmek ve şifa bulmak için termal otellerde tatil fırsatının kaçırılmaması gerektiğini vurguladı.

KAMPANYALAR TERMAL TESISLERIN CAZIBESINI ARTıRıYOR

Coral Travel & Odeon Tours’un otel paket fiyatlarında uyguladığı kampanyalar ve sunulan hediyeler termal otellerin cazibesini artırıyor. ‘‘3 gece konaklama yapan misafirlere klasik masaj hediye’’, “ 7 gece kal 5 gece öde’’, ‘‘2 gece konaklama yapanlara doktor balık’’ gibi özel kampanyalarla ve 88,9 TL’den başlayan fiyatlarla tatil fırsatı sunan Coral Travel & Odeon Tours’un önerdiği termal otelleri, zor beğenen tatilseverlerin beklediği standartlarda hizmet veren oteller arasından seçiliyor.

Türkiye’de alternatif turizm türü olarak günden güne gelişen sağlık turizmi, pek çok sağlık sorununun tedavisinde alternatif oluşturmasının yanı sıra bu tesislerde yer alan spor, sauna, buhar odası, su kaydırakları, dışa açılabilen sıcak su havuzu gibi alanlar serin havalarda tatilcilere ideal bir ortam sunuyor.

ODEON TOURS’DAN HER 100 TL’LIK ALıŞVERIŞE, 50 MIL

Türk Hava Yolları’nın turizm alanındaki ilk program ortağı Coral Travel &ODEON Tours, Miles&Smiles üyelerine, yurt içi ve Kıbrıs otel rezervasyonları ile tüm uçaklı tur paketlerinde her 100 TL harcama karşılığında 50 bonus mil kazandırıyor.

Oteller, indirim fırsatları, ulaşım imkanları ve tüm diğer detaylar hakkında bilgi almak ya da kayıt yaptırmak için Coral Travel Çağrı Merkezi 444 0 684’ü arayabilir, www.coraltatil.com adresine ulaşabilirsiniz.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.