• BIST 9059.38
  • Altın 2295.098
  • Dolar 32.3137
  • Euro 35.1151
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Radisson Blu'dan sağlıklı yaşam

Radisson Blu'dan sağlıklı yaşam
Radisson Blu otelleri, misafirlerine #BluRoutes programı ile sağlıklı yaşamı desteklemek için koşu ve bisiklet rotaları sağlıyor

İSTANBUL- Dünyanın lider otel markalarından Radisson Blu, seçili Radisson Blu otellerinde misafirlerine koşu ve bisiklet sürüş rotaları sağlayan #BluRoutes adındaki yeni programını duyurdu. #BluRoutes otelde başlayıp yine otelde son buluyor. #BluRoutes ziyaretçilerin seyahatleri sırasında egzersiz rutinlerini de devam ettirebilmeleri için özel olarak tasarlandı.

ROTALARI OTEL ÇALIŞANLARI TASARLADI

Radisson Blu Marka Genel Müdür Yardımcısı Rose Anderson, şunları söyledi? “Birçok ziyaretçimiz için sporun önemli olduğunu biliyoruz ve bu nedenle onların otellerimizdeki ziyaretleri sırasında fitness ritüellerini sürdürebilmelerine yardımcı olacağız. Her rota spor tutkusu olan otel çalışanları tarafından dikkatlice tasarlandı. Böylece misafirlerimiz yerel bölgenin sunduğu en iyi koşu ve bisiklet sürme deneyimini yaşayacaklarından emin olabilirler”

radisson-blu1.jpg

#BLUROUTES’A YENI MOBIL UYGULAMA

Katılımcı oteller, çeşitli uzunluk ve zorluk derecelerine sahip, otelde başlayıp yine otelde biten bir ya da daha fazla rotaya sahip olacak. #BluRoutes’a yeni mobil uygulama olan ve Radisson Blu otellerinin servisleri ve yerel bölge hakkında bilgiler sunan Radisson Blu One Touch uygulaması ile ulaşılabiliyor.  Misafirler kolaylıkla otellerini seçip ana menüdeki ‘Out and About’ seçeneği ile #BluRoutes’u inceleyebiliyor. Misafirler ayrıca otelin internet sitesi aracılığıyla #BluRoutes’a ulaşabiliyor veya otel resepsiyonundan  #BluRoutes haritasını temin edebiliyor. 

275’ten fazla oteliyle Radisson Blu büyük şehirler, havalimanı alanları ve tatil noktaları gibi önemli yerleşim yerlerinde bulunmaktadır. Radisson Blu yakın zamanda Türkiye’de Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul, Tuzla, Radisson Blu Hotel İstanbul, Şişli ve Radisson Blu Hotel Kayseri’yi hizmete açmıştır.

RADISSON BLU® HAKKıNDA

Radisson Blu® 62 ülkede  275'ten fazla otel ile faaliyette olan dünyanın önde gelen otel markalarından biridir.. Radisson Blu markası canlı, çağdaş ve çekici ağırlama deneyimini marka ile özdeşleşmiş Yes I Can!SM servis felsefesi çerçevesinde sunmaktadır. Markaya ait tüm oteller modern servis anlayışı ile %100 Müşteri Memnuniyet garantisi vermektedir.  HOTELS DESIGNED TO SAY YES! TM  mottosu ile hizmet veren otel markası ayrıntının detaylarda saklı olduğu ilkesi ile farklı bir hizmet anlayışı sunarak rakiplerinden ayrılmaktadır. Radisson Blu otelleri dünya üzerinde büyük şehirlerin merkezlerinde, havalimanı alanlarında ve tatil noktalarında bulunmaktadır.

Radisson Blu, Quorvus Collection, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson and Country Inns & Suites By CarlsonSM markalarını da portföyünde bulunduran Carlson Rezidor Hotel Group’un bir parçasıdır. Rezervasyon ve  detaylı bilgi için www.radissonblu.com internet sitesi ziyaret edilebilir.

CARLSON REZIDOR HOTEL GROUP HAKKıNDA

Carlson Rezidor Hotel Group dünyanın en büyük ve dinamik otel gruplarından biridir.  Carlson Rezidor portföyü, faaliyet halinde ve gelişmekte olan 180.000 oda ve 1350'den fazla otel içermektedir. 105'ten fazla ülke ve bölgeye yayılan grup, Quorvus Collection, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson ve Country Inns & Suites By CarlsonSM gibi markaların bulunduğu güçlü bir yelpazeye sahiptir. Çoğu otelde, misafirler dünyadaki en kârlı sadakat programlarından biri olan Club CarlsonSM'dan yararlanabilmektedir. Carlson Rezidor ve markaları toplam 88.000 kişi istihdam etmektedir. Grubun ana merkezi Minneapolis, Minnesota'da ve Brüksel, Belçika'da bulunmaktadır.

 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.