• BIST 9693.46
  • Altın 2509.823
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7692
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 18 °C

Fuar için uçaklar boyandı

Fuar için uçaklar boyandı
Alitalia ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, ortak sponsor oldukları Expo Milano 2015 fuarı için özel olarak boyanan iki uçağı tanıttı.

MİLANO- İtalya’nın öncü havayolu Alitalia ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, ortak sponsor oldukları Expo Milano 2015 fuarı için özel olarak boyanan iki uçağı tanıttı.

Milano Malpensa Havalimanı ile Abu Dabi Havalimanı’ nda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinliklerde yüzünü gösteren Airbus A330-200 tipi uçakların üzerinde fuara özgü desenlerin yanı sıra her iki havayolu şirketinin logoları yer alıyor. İlk uçuşlarını Roma ile Abu Dabi arasında gerçekleştiren uçaklar aracılığıyla, Expo 2015’in “gezegeni beslemek, yaşam için enerji” mesajının tüm dünyaya taşınması hedefleniyor.

etihad2.jpg

1 Mayıs – 31 Ekim 2015 tarihleri arasında Milano’da gerçekleştirilecek Expo 2015’ i, üçte birinin şehre havayoluyla ulaşacağı tahmin edilen 20 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Etihad Havayolları ve Alitalia bu doğrultuda Milano’ya uçuşlarını arttırmayı planlıyor. Milano ile Abu Dabi arasında günlük uçuşlar başlatacak olan Alitalia buradan Etihad Havayolları ile Orta Doğu, Hint yarımadası, Güneydoğu Asya ve Afrika’ daki destinasyonlara bağlantı sağlayacak. Alitalia ve Etihad Havayolları böylece, Milano’dan toplamda 560 noktaya uçuş olanağı sunacak.

Alitalia’nın başlatacağı yeni uçuşlar, Etihad Havayolları’ nın halihazırda gerçekleştirdiği günlük yolcu ve kargo uçuşlarıyla birleştiğinde, iki şirketin Milano’ yu uluslararası bir uçuş merkezi haline getirme planlarına önemli katkı sağlayacak.

Alitalia ve Etihad Havayolları, kapsamlı bir uçuş tarifesinin yanı sıra aileler, yaşlılar, iş amaçlı seyahat edenler ve gençler için herşey-dahil paketler gibi farklı hizmetler de sunacak. İki şirket, ticari işbirliklerini desteklemek için ayrıca uçak üstü çizimler, uçuş içi duyurular, sadakat programı üyelerine yönelik iletişim, basılı ve dijital kampanyalar ve sosya medya etkinliklerini de içeren tüm kanalları kapsayan bir ortak pazarlama ve iletişim planı uygulayacak.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.