• BIST 9071.02
  • Altın 2324.965
  • Dolar 32.3657
  • Euro 34.9347
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 23 °C

Singapur Yeni Zellanda anlaştı

Singapur Yeni Zellanda anlaştı
Singapur Havayolları ve Yeni Zellanda Havayolları, Singapur ve Yeni Zellanda arasındaki ortakcuçuslarının baslangıç tarihinin 6 Ocak 2015 olduğunu duyurdu.

İSTANBUL- Singapur Havayolları ve Yeni Zellanda Havayolları, Singapur ve Yeni Zellanda arasındaki ortak uçuslarının baslangıç tarihinin 6 Ocak 2015 olduğunu duyurdu.
Ortaklık her iki Star Alliance üyesi havayolunun da Singapur-Auckland rotasında günlük birer uçusu ve Singapur Havayolları’nın ise Singapur-Christchurch arasındaki günlük bir uçusunu kapsamaktadır.
Bu anlasma ile Singapur Havayolları ve Yeni Zellanda Havayolları’nın amacı, müsterilerine daha iyi hizmet vermek ve Yeni Zellanda ile Singapur arasındaki uçusların kapasitesini %30’a kadar arttırmaktır.
Müsteriler, Yeni Zellanda Havayolları uçus ağındaki 40’dan fazla varıs noktasına ortak uçus imkanının yanı sıra artırılan kapasiteden ve iki ülke arasındaki ek uçuslardan da faydalanacaktır. Aynı zamanda Yeni Zellanda Havayolları, Singapur Havayolları ve SilkAir ağında 50’den fazla uçus noktasına paylasımında bulunacaktır.
Singapur Havayolları CEO’su Goh Choon Phong açıklamasında, “Bu anlasma, iki havayolu sirketinin de tek baslarına basarabileceğinden daha fazlasını beraber çalısarak elde edeceğinin açık bir örneğidir. Anlasma, Singapur ve Yeni Zelanda arasında artırılan uçus sıklığı ve yeni kod paylasımlı uçus noktaları sayesinde, müsterilerimize sayısız fayda sağlayacaktır. Aynı zamanda bu anlasma, büyük öneme sahip Güneybatı Pasifik piyasasına olan bağlılığımızın da bir örneğini teskil ediyor.” dedi.
Yeni Zellanada Havayolları CEO’su Christopher Luxon ise düsüncelerini söyle paylastı, “Singapur Havayolları ile yaptığımız bu anlasma büyüme stratejimizin heyecan verici kilometre taslarından birisi. Bu anlasmanın bize sağladığı, uzun mesafeli ağımızı daha da genisletme ve müsterilerimiz için çok sayıda ortak uçus noktaları açmamız için olanaklar sağlamıstır.
“Bize göre Singapur Havayolları saygınlık kazanmıs hizmet kalitesi ile saygı değer bir havayolu sirketidir. Birlikte çalısarak, piyasayı daha fazla canlandırabileceğimizi ve rotamızın her iki noktasında ziyaretçi sayımızı artırabileceğimizi umuyoruz”.
Anlasma, Yeni Zelanda Havayolları’nın henüz yenilenen Boeing 777-200 tipi uçağını Business Premier, Premium Economy, Economy Skycouch ve Economy Class içeren Auckland-Singapur rotasında hizmete sunacak.
Singapur Havayolları ise güçlendirilen Boeing 777-200ER tipi uçağı ile Singapur-Christchurch rotasında hizmet vermeye devam edecek. Airbus A380 kıs tarifesinde kullanılacak, yaz tarifesinde ise Boeing 777-300ER tipi uçakları ile hizmet verecektir.
6 Ocak 2015 ‘den itibaren gerçeklestirilecek olan Singapur Havayolları ve Air New Zealand’ın ortak uçus programı su sekildedir.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.