• BIST 9560.72
  • Altın 2487.648
  • Dolar 32.4936
  • Euro 34.7959
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

Güneşli’ye Divan G-Plus

Güneşli’ye Divan G-Plus
Türkiye’nin otelcilik ekolü Divan Grubu, Mar Yapı işbirliğiyle, İstanbul’un yükselen yatırım merkezi Güneşli’de önemli bir projeyi hayata geçirdi

İSTANBUL-Divan Grubu, Mar Yapı ile birlikte İstanbul’un değer kazanan yaşam ve iş merkezi Güneşli’de benzersiz bir projeye daha imza atıyor. Divan Suites İstanbul G-Plus, 120 Standart Oda, 6 Deluxe Oda, 10 Junior Suite ve 4 Corner Suite’ten oluşan 140 odasıyla, kısa dönemli iş seyahatlerinin yanı sıra uzun süreli konaklamalarda da misafirlerine en üst düzeyde konfor vaat ediyor.

Türkiye’nin otelcilik ekolü Divan Grubu, Mar Yapı işbirliğiyle, İstanbul’un yükselen yatırım merkezi Güneşli’de önemli bir projeyi hayata geçirdi. Divan Suites İstanbul G-Plus, 120 Standart Oda, 6 Deluxe Oda, 10 Junior Suite ve 4 Corner Suite’ten oluşan 140 odasıyla hem kısa iş seyahatleri hem de uzun süreli konaklamalar için ideal bir seçenek sunuyor.

divan-gunesli-2.jpg

İŞ SEYAHATLERİNDE EN ÜST DÜZEYDE KONFOR

Divan Suites İstanbul G-Plus, misafirlerine en üst düzeyde konfor vaat ediyor. Özellikle iş seyahatleri için konaklama yapan kişilere yönelik her ayrıntının düşünüldüğü odalarda, misafirlerin rahat etmeleri için farklı tip ve ebatlarda yastıkların bulunduğu bir “yastık menüsü” yer alıyor. Konforlu ve ergonomik odalarında aynı zamanda son teknolojinin avantajlarından yararlanma olanağı da sunuluyor.

Otelde ayrıca, Divan’a özgü gurme lezzetleri tatmak isteyenler için Divan Brasserie ve nefis kokulu bir kahve veya serinletici bir aperatif almak isteyenler için zengin seçenekli bir menüye sahip Lobby Bar hizmet veriyor. 

 divan-gunesli-1.jpg

Divan Suites İstanbul G-Plus’ta iş toplantıları ve özel organizasyonlar için toplam 7 salondan oluşan 480 m2lik toplantı alanı mevcut. Yüksek teknolojiye sahip görsel ve işitsel ekipman, business centre, tecrübeli profesyonel teknik ekip ve kişisel asistan gibi hizmetlerin yer aldığı toplantı salonları sessiz ve rahat bir çalışma ortamı sunuyor.

Toplantıların ve iş günü sonrasının yorgunluğundan arınmak için, Divan Suites İstanbul G-Plus bünyesinde ayrıca tam donanımlı bir fitness ve spa merkezi de yer alıyor.

Divan Suites İstanbul G-Plus’ın, Atatürk Havalimanı’na, önemli iş merkezlerine, fuar alanlarına yakınlığı ve merkezi konumu da sunduğu avantajlar arasında. Ayrıca, İstanbul’un tarihi bölgelerine, popüler alışveriş merkezlerine ve restoranlarına olan yakınlığı da konukları cezbediyor.

Divan Suites İstanbul G-Plus; şık ve ergonomik odaları, en üst düzeyde sunduğu konforu, benzersiz lezzetleri, son teknolojiyle donatılmış toplantı odaları, spa & fitness merkezi ve merkezi konumuyla, Güneşli’de ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi sunuyor.  

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.