• BIST 9693.46
  • Altın 2507.571
  • Dolar 32.5778
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 21 °C

Emirates Chicago’ ya uçuyor

Emirates Chicago’ ya uçuyor
İnsanlar ile mekanları birbirine bağlayan Emirates, ABD'deki dokuzuncu destinasyonu Chicago’ya uçmaya başladı.

İSTANBUL- İnsanlar ile mekanları birbirine bağlayan Emirates, ABD'deki dokuzuncu destinasyonu Chicago’ya uçmaya başladı.  Emirates’in yeni adresi, günlük uçuşlarla Chicago'nun O'Hare Uluslararası Havaalanı oldu.  Emirates’in ilk Chicago seferinde, ABD ve Dubai'den üstdüzey temsilcilerle uluslararası medya bir araya geldi. Emirates'in küresel çapta kişileri nasıl bir araya getirdiğini sergileyen ilk uçuşta, 20'den fazla farklı ülkeden gelen yolcular Chicago'ya seyahat etti.

emirates-chicago-1.jpg

Emirates Başkan Yardımcısı ve Operasyon Direktörü Adel Al Redha; " Yolcu taşıma ağımıza Amerika'nın en büyük üçüncü şehrini de katarak bu bölgedeki rotamızı genişletmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu rotanın başlaması; Dubai'den Orta Batı'ya ve Orta Batı'dan Dubai'ye ve ardından Uzak Doğu, Afrika ve Hindistan dahil olmak üzere dünyadaki 140 farklı noktaya seyahat edecek yolcularımıza Emirates'in benzersiz ürünlerini ve ödüllü hizmetlerini sunabilmemizi sağlayacak" dedi.

emirates-chicago-2.jpg

HEM İŞ, HEM EĞLENCE BİR ARADA
EK235 sefer sayılı Chicago uçağı, Dubai Uluslararası Havaalanı'ndan sabah 09:45'te kalkıyor ve O'Hare Havaalanı'na saat 15:25'te ulaşıyor. EK236 sefer sayılı dönüş uçuşu ise O'Hare'den saat 20:35'te kalkıyor ve Dubai'ye ertesi gün 19:10'da varıyor. Rotada ise GE90 motorlara sahip ABD yapımı Boeing 777-200LR hizmet veriyor.
Yolcu hizmetinin dışında Chicago-Dubai uçuşu her uçuşta toplamda 17 ton kargo taşıyarak iki şehir arasındaki ticari bağlantıları güçlendiriyor. Emirates, 2013 yılında Chicago'ya kargo hizmeti sunmaya başladı. Şu anda Emirates SkyCargo haftada iki uçuş gerçekleştiriyor ve özel kargo hizmetiyle O'Hare'den geçtiğimiz yıl yaklaşık 12 bin ton kargo taşıdı.
Chicago-Dubai uçuşu Orta Doğu, Afrika, Hindistan, Uzak Doğu ve ötesindeki diğer uçuş noktalarına sorunsuzca ulaşılabilmesini sağlayacak.

emirates-chicago-3.jpg

14 saat 40 dakikalık uçuşta yolcular, 120'den fazla milliyete mensup ve birden çok dil bilen kabin ekibi tarafından sunulan ünlü Emirates hizmetlerinden faydalanabilir ve uçuş eğlence sistemi– ice Dijital Geniş Ekran'da filmler, TV programları, müzik ve podcast'lerle dolu 1.800'ün üzerinde kanal seçeneğinin keyfini çıkarabilirler. Ice , dünya çapında 18 milyonun üzerinde yolcuya memnuniyet anketleri yapan Skytrax tarafından üst üste onuncu yıl da dünyanın en iyi uçuş eğlence sistemi seçildi. Uçakta, sekiz First Class süiti, 42 Business Class yatağa dönüşebilen koltuk ve 216 Economy Class koltuk ile üç kabinli bir yapı yer alıyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.