• BIST 9456.61
  • Altın 2496.131
  • Dolar 32.5945
  • Euro 34.78
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 20 °C

Alkoçlar, artık Kemer’de...

Alkoçlar, artık Kemer’de...
Antalya Kemer’de hizmete açılacak yeni oteli Alkoçlar Kemer Resort, 1 Kasım’da misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

ANTALYA- Turizm sektöründe 60 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Alkoçlar Hotels & Resorts, ‘Alkoçlar’ kalitesini Antalya’ya taşıdı. Grubun Antalya Kemer’de hizmete açacağı yeni oteli Alkoçlar Kemer Resort, 1 Kasım’da misafirlerini ağırlamaya başlayacak.
Alkoçlar otel zincirinin en yeni halkası olan 5 yıldızlı Alkoçlar Kemer Resort,  370 oda kapasitesine sahip. Alkoçlar Hotels & Resorts ve Seba Holding ortaklığıyla hayata geçen otel, Akdeniz bölgesinde turizm hareketinin ilk başlangıç noktalarından biri olan Kemer'e yeni bir soluk getirecek.

alkoclar-kemer13.jpg

AKDENİZ BÖLGESİ’NE “ALKOÇLAR KEMER RESORT” İLE ADIM ATTIK

Alkoçlar Kemer’in 12 ay hizmet vereceğini söyleyen Alkoçlar Hotels & Resorts Turizm Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Erol Turanlıoğlu, “Antalya Kemer'de bulunan 370 odalı resort oteli baştan sona renove ederek, 1 Kasım tarihinden itibaren 12 ay aktif olarak hizmet vermeye başlayacağız. Alkoçlar Ailesi olarak İstanbul, Bodrum, Çeşme, Uludağ ve Kuşadası'nda otellerimiz var. Geçtiğimiz mayıs ayında Bulgaristan'da bulunan Pamporovo Hoteli'ni de bünyemize kattık. Hem Türkiye'de, hem de yurtdışında Alkoçlar Hotels & Resorts’ün otel sayısını ve kalite çıtasını yükseltmeye devam ediyoruz.
Marmara ve Ege’den sonra, Akdeniz Bölgesi’ne de “Alkoçlar Kemer Resort” ile adım attık. Alkoçlar Hotels Resorts’ün Akdeniz Bölgesi’ne girmesinin en büyük nedeni, sezonun uzunluğu ve ortalama kalış süresinin yüksekliğidir. Ayrıca Antalya merkez ile yakın bölgeleri Side ve Kemer aynı havalimanından hizmet alıyor. Bu da belirgin bir destinasyon karakterinin oluşması sağlıyor.
Akdeniz Bölgesi’nde sezonun uzunluğu ve ortalama kalış süresinin yüksekliği, performansı ciddi oranda arttırıyor. Akdeniz Bölgesi’nin Türk turizmindeki payı, % 60 oranında. Bu da bize, ülke turizm gelirlerinin yarısından fazlasının Antalya'da üretildiğini gösteriyor. İşte bu nedenle, bu destinasyon başta olmak üzere yeni yatırımlarımız ve farklı modellerde arayışlarımız devam edecek" dedi.

alkoclar-kemer-11.jpg

ALKOÇLAR KEMER RESORT

Alkoçlar Kemer, doğanın denizle buluştuğu, mavi ile yeşilin birleştiği bir yerde kurulmuş 5 yıldızlı bir oteldir. Yılın 12 ayı hizmet verecek olan  Alkoçlar Kemer,  Antalya'nın gözde tatil merkezi Kemer'de yer alıyor.  Otel, şehir merkezine yakın konumyla konuklarına ulaşım kolaylıkları sağlıyor. Alkoçlar Kemer, kalite-kusursuz hizmet-konfordan oluşan hizmet üçgenini arayan yerli ve yabancı misafirler için tatil, banket, iş toplantıları hizmetleri sunuyor ve aynı zamanda eğitim seminer gruplarını da ağırlıyor.
5 yıldızlı, yenilenen ala carte restoranları, plajı, havuz ve genel alanları, resepsiyon ve giriş lobisi, çocuk kulübü, restoranı ve işletme yatırımları ile Ultra All Inclusive bir otel olarak tasarlanan Alkoçlar Kemer Resort, misafirlerine konfor ve servis kalitesi vermeyi hedefliyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.