• BIST 8975
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 19 °C

Efestur Müdürü Nedret Aydemir

Efestur Müdürü Nedret Aydemir
Anadolu Grubu şirketlerinden Efestur Turizm İşletmeleri A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü’ne Nedret Aydemir atandı.

İSTANBUL- Anadolu Grubu şirketlerinden Efestur Turizm İşletmeleri A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü’ne Nedret Aydemir atandı.  Aydemir, 2008 yılından beri grup bünyesindeki McDonald’s Türkiye’nin Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev yapıyordu.

Anadolu Grubu şirketlerinden Efestur’un Genel Müdürlüğü’ne Nedret Aydemir atandı.  Aydemir 2008 yılından bu yana bir başka Anadolu Grubu şirketi olan McDonald’s Türkiye’nin Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev yapıyordu.

Boğaziçi Üniversitesi İş İdaresi Bölümü mezunu olan Aydemir, McDonald’s’tan önce Goodyear Lastikleri’nde çalışıyordu. Buradaki 10 yıllık görev süresi boyunca Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden başka, müşteri hizmetleri biriminin kurulmasında etkin bir rol üstlendi ve Müşteri Hizmetleri Müdürü olarak görev yaptı. Oriflame’de Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’nın yanı sıra ERA Eğitim ve Danışmanlık şirketinde danışmanlık da yapan Nedret Aydemir, Pars-McCann Erickson, Eurocom Fulmar, Yaratım FCB gibi reklam ajanslarında Müşteri Temsilcisi ve Müşteri Direktörü olarak görev yaptı. Aydemir, kariyerinin ilk yıllarında Ürün Müdürlüğü ve PİAR Pazar Araştırma Şirketi’nde Araştırma Direktörlüğü görevlerinde de bulundu.

2008 yılında Kurumsal İletişim Müdürü olarak McDonald’s Türkiye’ye geçen Nedret Aydemir, burada kurumsal iletişim ve pazarlama iletişimi konusunda pek çok çalışmaya imza attı. Bunlar arasında yer alan McDonald’s’ın Türkiye’deki 25’inci yıl kutlama iletişimi ve McDonald’s Türkiye’nin yayımladığı ve dünya çapında ödüle layık görülen ilk sürdürülebilirlik raporunun hazırlanmasında aktif rol aldı.

Halen McDonald’s Çocuk Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi olan Nedret Aydemir, aynı zamanda KİD (Kurumsal İletişimciler Derneği) ve BÜMED (Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği) üyesidir.

Efestur Hakkında

Bir Anadolu Grubu şirketi olan Efestur Turizm İşletmeleri A.Ş. kurulduğu 1984 yılından itibaren IATA üyesi ve A grubu seyahat acentesi olarak faaliyet gösteriyor. Şirket ağırlıklı olarak kurumsal müşterilerine seyahat ve etkinlik yönetimi alanında bütünleşik hizmetler sunuyor ve danışmanlık veriyor.

Efestur, kurumsal etkinliklerden yurt içi-yurt dışı uçak bileti satışına, vize ve transfer işlemlerinden, yurt içi-yurt dışı otel rezervasyonlarına kadar olan hizmetlerde hızlı, pratik, esnek ve uygun çözümler sunma anlayışı ile faaliyet gösteriyor.

Efestur, çok uluslu şirketlerden KOBİ’lere kadar uzanan geniş bir müşteri grubuna hizmet veriyor ve seyahat ve etkinliklerin başlangıç aşamasından tamamlanmasına kadar olan süreçte etkin servis sunuyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.