• BIST 9139.12
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

Maxx Royal’de butiğin zirvesi

Maxx Royal’de butiğin zirvesi
310 Milyon Dolarlık bir yatırım olan Maxx Royal Kemer Resort & Spa, “ Grand Butik” tarzıyla Kemer’de konuklarını ağırlamaya başladı.

ANTALYA- Göz alıcı koyların arasında bir cennet gibi uzanan ve 310 Milyon Dolarlık bir yatırım olan Maxx Royal Kemer Resort & Spa, Türkiye’de benzeri olmayan “ Grand Butik” tarzıyla Kemer’de konuklarını ağırlamaya başladı.

max-royal-4.jpg

Maxx Royal Kemer Resort & Spa, Akdeniz’in en uzun sezonunun yaşandığı ve Ege’nin yemyeşil doğasının hüküm sürdüğü özel bir bölgede yer alıyor. Tesis, Toros Dağları’nın üzerinde uzanan çam ormanlarının kucakladığı 800 metre uzunluğundaki eşsiz güzellikteki özel sahil ve birbirinden muhteşem 2 ayrı koyda yaklaşık 160 dönümlük bir alan üzerinde konumlanıyor. Muhteşem doğasıyla uyumlu bir mimariye sahip tesisin tüm tasarımı Türk mimarlar tarafından yapıldı. Genel konsept ve iç mimarisi Geomim Mimarlık’tan Mahmut Anlar, tesisin dış cephe mimarisi ise Baraka Mimarlık’tan Abdurrahman Çekim tarafından tasarlandı.

max-royal-2.jpg

Oda Başına 3 Personel!

Tesiste 6 ayrı tipte 74 villa, 84 aile rezidansı odası ve minimum büyüklüğü 105 m² olan süitlerle birlikte toplam 286 oda bulunuyor. En büyük farklarından biri de hizmet kalitesi olan Maxx Royal Kemer’de, 286 oda için hizmet veren 1000 personel ile odabaşına 3 personel düşüyor.

max-royal-5.jpg

Benzersiz restoranlar sokağı Azure Court,  eğlence ve lezzet bir arada…

Maxx Royal Kemer’deki en önemli yenilik misafirlerinin leziz yemekleri esnasında eğlencenin tadına varabilmelerini sağlaması. Azure Court’ta yaratılan ambiyans sayesinde misafir, yerinden kalkmadan özenle hazırlanan eğlence programlarını takip edebilecek.

Japon, Vietnamlı, Meksikalı, İtalyan, Filipinli şefler ve en iyi Türk şeflerinden oluşan uluslar arası mutfak takımı ile alışılmışın dışında bir hizmet sunuluyor.  Ekip, pişirilip sizi bekleyen büfe yemeklerini değil, sipariş üzerine hazırlanan yemekleri hazırlayarak lezzet şöleni sunuyor.  Azure Türk, Azure Italia, Azure Fish, Azure 24 olarak 4 farklı seçeneği bir arada sunan Maxx Royal Kemer’de dilediğiniz restorandan dilediğiniz yemeği sipariş edebiliyorsunuz.

max-royal-1.jpg

Pastane ve Çikolata Maxx Royal’in vazgeçilmezleri…

Maxx Royal Kemer Resort & Spa'da benzersiz tatlı ve çikolata çeşitleri Le Melange’ın sıcak ortamında sizlere sunulan lezzetler arasında. Maxx Royal Chocolatier barı ise özel çikolata çeşitleriyle ile sizleri şaşırtmaya hazır.

Özel Kabanalar …. Çok farklı ve çeşitli havuz alternatifleri

Maxx Royal Kemer Resort & Spa,  Koylarının haricinde 9500 m² büyüklüğündeki Laguna açık havuz, ısıtmalı deniz suyu ile tatlı su olarak iki bölümden oluşan muazzam büyüklükteki açık havuz, yarı olimpik kapalı havuz ve özel villa havuzları seçenekleriyle tatilinizin tadını çıkarın.

Bedeninizi ve Ruhunuzu Aven Royal Spa’da Yenileyin

4000 m²’lik geniş bir alan üzerinde özenle tasarlanmış olan Aven Royal Spa’da, uzman terapistler eşliğinde dünyanın farklı köşelerinden çok özel masaj ve bakımlar misafirlerini bekliyor.

Çocuklar için büyülü bir eğlence dünyası: Maxxiland

Maxx Royal Kemer Resort & Spa’da , plaj ile koy arasındaki ormanlık alanda yer alan Maxxiland, doğal çocuk denizi ve kum plajıyla çocuklara gün boyunca benzersiz aktiviteler sunuyor. Gece 02.00'ye kadar açık olan çocuk kulübü ve aquaparkı, yepyeni bir konsept olan Lego Land odası Maxx Royal Kemer’de sizi bekleyen ayrıcalıklardan sadece birkaçı…

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.