• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 18 °C

Fest Travel'ın 30.yıl şöleni

Fest Travel'ın 30.yıl şöleni
Türkiye’de “Kültür Turizmi” kavramını yerleştirmek için büyük çalışmalar yapan Fest Travel 30.Yılını bir şölen havasında kutluyor.

İSTANBUL- Türkiye’de “Kültür Turizmi” kavramını yerleştirmek için büyük çalışmalar yapan Fest Travel 30.Yılını bir şölen havasında kutluyor. Fest Travel Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Pekin “30 yıldır gece gündüz çalıştık, hâlâ da çalışıyoruz” dedi.
Yarım asrı aşkın zamandır FEST Travel “kültür turizmi”nde “ilklerin markası” olduğunu ve hâlâ zirvede olduĞUNU SÖYLEYEN Faruk Pekin “Bu başarıda da “geçmişi solumak, geleceği yakalamak isteyen” tüm siz gezginlerin payı var. Gelin bu başarımızı birlikte kutlayalım” şeklinde çağrıda bulundu.

İZ BIRAKMAYI ARZULADIK
13 Ağustos 2014’te 30.yılına girecek olan Fest Travel’in“30. Yılda 30 Etkinlik”li bir Şölen ile karşılamak istedik, tüm gezginlerimizle birlikte. Bugüne kadar değişik coğrafyalarda, klerini belirtin Faruk Pekin şöyle devam etti:
“Anlarda ve yüreklerde bıraktığımız izlere ilaveten bir de böylesi bir iz bırakmayı arzuladık, Yarım asırdan fazla bir zamandır Türkiye’de “Kültür Turizmi” kavramını ete kemiğe büründürmeye çalıştık. Tevazuya yer bırakmadan söyleyebilirim ki; FEST Travel, Kültür Turizmi konseptinin yerleşmesini sağlamada emeği geçen ana kültür kurumu oldu.

BÜYÜLEYİCİ DÜNYALARI ANLAMA
Seyahat insanoğlunun en önemli, en keyifli, en öğretici etkinliği. Büyüleyici dünyaları anlama, yorumlama, paylaşma sürecini yönetme ise gerçek sanat. Bu nedenle gezi hedeflerini, kültürel vizyonunu, sanatsal içeriğini, yeme-içme kültürünü, aynı amaç ve kafadaki insanların bir aradaki gezisinin ayrıntılarını kapsayan bir çerçevede kılı kırk yaran bir organizasyon olarak gezi tasarımı gerçek bir sanatçı işi olmak zorundadır. Bunun için gece gündüz çalıştık, hâlâ da çalışıyoruz. Yarım asrı aşkın zamandır FEST Travel “kültür turizmi”nde “ilklerin markası” oldu ve hâlâ zirvede. Bu başarıda da “geçmişi solumak, geleceği yakalamak isteyen” tüm siz gezginlerin payı var. Gelin bu başarımızı birlikte kutlayalım.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.