• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 23 °C

Türk işadamı devlerle yarışıyor

Türk işadamı devlerle yarışıyor
İngiltere’nin en büyük kadın giyim mağazalar zincirine satın alarak dikkatleri üzerine çeken Türk işadamı Cafer Mahiroğlu Select markası için kampanya başlattı,

LONDRA -İngiltere’nin en büyük kadın giyim mağazalar zincirine satın alarak dikkatleri üzerine çeken Türk işadamı Cafer Mahiroğlu, sahibi olduğu Select markasını bir numara yapmak için dev tanıtım kampanyası başlattı.Armondi Tekstil’in sahibi olan ve 2007 yılında krize giren Select adlı İngiliz kadın giyim markasını satın alarak Türk markası haline getiren Mahiroğlu, ülke genelinde başlattığı tanıtım kampanyası ile adından sözettiriyor.
TURQUALITY desteği alan ve halen İngiltere’nin her bölgesine yayılmış 200 mağazaya sahip olan Select, ülke genelinde internet başta olmak üzere, bin 500 otobüs ile billboardun yanısıra, ülkenin en yüksek tırajlı Sun gazetesinde yer alan tanıtımlarla sektördeki devlerin karşısına çıktı.

select-londra-3.jpg

MAHİROĞLU: MAĞAZA DEĞİL, ÜLKE AÇIYORUZ

İngiltere genelinde kadın giyim modasına yön veren birkaç firma arasında yerini alan başarılı işadamı Cafer Mahiroğlu, mağazaların yanısıra internet satışlarını artırmak amacıyla tanıtım kampanyasına yoğunlaştıklarını belirterek bu girişimi, “mağaza değil, ülke açıyoruz” diye tanımladı.
Günümüzde interaktif ticaretin sınırtanımaz yükselişine paralel olarak, reklam ve tanıtım için 2 milyon milyon sterlinlik  kampanya başlattıklarını belirten Mahiroğlu, bu kampanya ile Select’in yaz kreasyonlarını İngiltere’nin yanısıra bütün dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını kaydetti.
Modayı yakından takip eden kadın tüketicilere ulaşmak için mağazaların önemini ayrı tuttuklarının altını çizen Mahiroğlu, “giyim sektörü rekabetin yoğun olduğu bir alan. Kadın modasını yakından takip etmek zorundayız. Oluşturduğumuz yeni ürünleri mağaza vitrinleriyle müşterilerimizin beğenisine sunarken, internet, yazılı ve görsel medya ile toplu taşıma araçları üzerinde her kesime ulaştırmayı amaçlıyoruz. Select’in yönetimine geldiğimizden bu yana ilk defa bu çapta büyük bir tanıtım kampanyası gerçekleştirdik. Bu tanıtımlar burada kalmayacak ve sürekli yeni kreasyonlarımızla tekrarlanacak” diyerek ‘ülke açma’ hedefini sürdüreceklerini ifade etti.

select-londra-1.jpg

YENİ ÜRÜN ÇEKİMLERİ TÜRKİYE’DE YAPILDI

Select’in bir dünya markası olduğunu vurgulayan Cafer Mahiroğlu, İngiltere başta olmak üzere tüm Avrupa’daki müşterilere ulaşırken, Türkiye’nin güzelliklerini de tanıtmayı hedeflediklerini ifade etti. Yaz dönemi katalog çekimlerinin İstanbul’da gerçekleştirildiğini hatırlatan Mahiroğlu, “markamızla birlikte bir dünya kenti olduğunu vurgulamak için son çekimlerimizi İstanbul’da gerçekleştirdik. Sadece markamızı değil, Türkiye’nin de tanıtımını yapıyoruz” şeklinde konuştu.

select-londra-4.jpg

SELECT ARTIK BİR DÜNYA MARKASI

Select’in TURQUALITY Programı’na 2011 sonunda dahil olduğuna işaret eden Mahiroğlu, TURQUALITY’nin reklam ve tanıtım desteği kapsamında PR çalışmalarını artırdıklarını kaydetti. rkalaşmayı çok önemsediklerine dikkat çeken Mahiroğlu sözlerini, “Bu kapsamda kısa süre önce İngiltere merkezli olarak Avrupalı Türk Markalar Birliği’nin kuruluşunu gerçekleştirdik. Bir dünya markası haline gelen Select gibi, Avrupa’nın farklı bölgelerindeki potansiyel Türk markalarının, markalaşma sürecine de destek veriyoruz. Bu anlamda yurtdışında marka potansiyeli olan firmaların, marka yatırımlarına destek sağlanmasının çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla TURQUALITY Projesi ile başlayan bu süreci çok önemsiyor ve markalaşma adına önemli bir adım olarak görüyoruz” diye tamamladı.

Eurovision

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.