• BIST 10138.99
  • Altın 2459.504
  • Dolar 32.277
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 23 °C

Dünya turizmi Dubai ATM’de

Dünya turizmi Dubai ATM’de
Emin Çakmak, Bilge Kasırga ve Özkan Altıntaş ATM Fuarı'nın giriş kapısında Türkiye'nin reklamı önünde fotoğraf çektirdi ve gece fuar hazırlıklarını izlediler.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
DUBAİ / BAE -
Adonis Turizm, Türkiye'nin yıldızlı otellerinin yöneticileriyle sürdürdüğü Körfez turunu Dubai ATM Fuarı'nda noktaladı. Dünyanın turizm profesyonelleri her yıl biraz daha büyüyen Dubai’de 5-8 Mayıs 2014 tarihlerinde düzenlenen Arabian Travel Market-ATM Fuarı’nda buluşuyor. Türkiye’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk Hava Yolları, TUROB ve benzeri turizm örgütleri, seyahat acenteleri, otelleri, bölge kalkınma ajansları ile katıldığı fuarda turizm profesyonelleri bir araya geliyor.

atm-2014-ozkan1.jpg
Özkan Altıntaş Sri Lanka standında

atm-2014--12.jpg

atm-2014--5.jpg

atm-2014--3.jpg

Türkiye ATMF Fuarına "Home of Two Continents" (İki kıtanın evi) sloganı ile katıldı.
Arabian Travel Market (ATM) dünya genelinde gelen ve giden turizm profesyonelleri için Ortadoğu'nun en önemli turizm fuarı olan ATM’de seyahat endüstrisinin tüm birimlerini temsil eden, en yüksek düzeyde karar vericiler ile alıcıların buluşması olarak değerlendiriliyor.

atm-2014-ozkan2.jpg
ATM'de Maldivlere gitmeden Maldivleri standında yaşadım

dubai.20140504231738.jpg
Dubai'nin gecesi başka gündüzü başka

atm-2014--adonis.jpg
Adonis Turizm, adonis.com ile ATM'de dev rezervasyon sitelerinin standları arasında yer alıyor

ADONİS TURİZM KÖRFEZ TURUNU DUBAİ’DE NOKTALADI

Adonis Turizm Genel Müdürü Tamer Çiçek, Dünya Sağlık Turizmi Konseyi-GHTC ve Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi-THTDC Emin Çakmak’ın katılımıyla sürdürdükleri Körfez turunda çalıştaylar düzenlediklerini belirtti. Körfez turunu Suudi Arabistan’da Cidde, Riyad, Umman’da Muscat, Katar’da Doha, Birleşik Arap Emirlikleri’nde Sharjah ve Dubai’de noktaladıklarını belirten Tamer Çiçek, gezide düzenlenen çalıştaylarda birlikte çalıştıkları otellerin yöneticileri ile acenteleri buluşturarak tesisleri tanıttıklarını söyledi. Körfez turuna katılan oteller ve yöneticileri ise şöyle:
Susesi Luxury Resort Satış Sorumlusu İsmet Yörükoğlu, Golden Savoy (Bodrum) BAE Satış Müdürü Onur Onuralp, Regnum Carya Glof &Spa Resort (Antalya) Grup Satış ve İç Pazar Satış Müdürü Berkan Kepeci, Titanic Hotels İstanbul Satış Şefi Zafer Kızılçay, Retaj Royale İstanbul Kurumsal Satış Temsilcisi Adem Pektaş, Gloria Hotels &Resorts Belek Satış Müdürü Özgür Aldemir, Akra Barut Hotel Lara Satış ve Pazarlama Müdür Yardımcısı Hasan Çelik, Rixos Pera İstanbul ve Rixos Taksim İstanbul Satış ve Pazarlama Müdürü Erol Danacı, Crown Plaza Asia Satış Müdürü Bilge Kasırga, IC Hotels Kundu Satış ve Pazarlama Sorumlusu Şevket Koşansu, Ramada Plaza İstanbul Tekstilkent Satış Müdürü Tamer Samet Şenol, 3K Group Hotels Antalya ( Ramada Resort Lara, Ramada Plaza Antalya, Lara Family Club) e-commerce executive Kağan Korkman

turob-timur-1b.jpg

TUROB, DUBAİ ATM TURİZM FUARI'NA KATILIYOR

Dubai'de düzenlenen ATM Turizm Fuarı'na katılacaklarını belirten TUROB Başkanı Timur Bayındır, fuarın turizm sektörü açısından Ortadoğu'nun en önemli buluşma noktası olarak kabul edildiğini söyledi. TUROB Başkanı Timur Bayındır, " Ortadoğu pazarının ülkemiz turizmi açısından özellikle son yıllarda yakaladığı istikrar ve keşfedilmeyi bekleyen potansiyel iş hacmi sektörümüzde faaliyet gösteren otelciler ile seyahat acentesi temsilcilerinin bu fuara yoğun olarak katılmalarını sağlıyor. Bu yılki fuarda Kültür ve Turizm Bakanlığı standının yanında çok sayıda kuruluşun fuarın değişik alanlarında bireysel stand alarak tanıtım faaliyetlerini destekleyeceklerini görüyoruz. Ülkemiz ve sektörümüzün tanıtımı için başarılı bir fuar geçirmemizi temenni ederim" dedi.

RAMAZAN ÖNCESİ ATM ÖNEM KAZANIYOR
TUROB Başkan Yardımcısı ve Fuarlar ve Tanıtım Komitesi Başkanı Müberra Eresin ise, " TUROB olarak uzun yıllardan beri bu fuara katılıyoruz. Fuarda, sektör temsilcileri ile çok sayıda ikili görüşme yapacağız. Bu yıl özellikle Ramazan ayı öncesi ve hemen sonrasında Ortadoğu'dan ülkemize önemli sayıda talep bekliyoruz. Ramazan'ın Temmuz dönemine denk geliyor olması, o dönem için rakamlarımızı aşağı çekecektir. Bu nedenle, Ramazan dönemi ile ilgili ciddi tanıtım atağına geçmemiz şart. Aksi halde, Ramazan döneminde bu pazardan alacağımız pay, geçen senelerde olduğu gibi aşağıya düşecektir. Fuarda sektör olarak yapacaklarımızın başında, Ramazan döneminde oruç tutan ve tutmayan tüm misafirler için arzu ettikleri her tatil şeklini ülkemizin değişik bölgelerinde bulabileceklerini anlatmak olacaktır. Fuar sırasında, TUROB standını ziyaret edenlere Arapça ve İngilizce tanıtım yayınları ile üyelerimizce sağlanan çeşitli hediyelik malzemeler dağılacak" diye konuştu.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.