• BIST 9082.92
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

Organizasyon devi MCI, Türkiye’de

Organizasyon devi MCI, Türkiye’de
Barış Kahrıman, Ufuk Tümer ve Koray Tuncer, küresel çapta itibara sahip MCI ile güçlerini birleştirerek Türkiye’de ses getirecek organizasyonlara imza atmaya hazırlanıyor

ANKARA - Dünyada 1987 yılından bu yana çok sayıda ülkede toplantı, organizasyon, dernek ve kongre etkinliklerine imza atan MCI, Türkiye pazarına girdi. Girişimciler Barış Kahrıman, Ufuk Tümer ve Koray Tuncer ile Türkiye’de şirket ve dernek organizasyonlarına yeni bakış açısı getirmeye hazırlanan MCI, 27 yıllık tecrübesini ülkemizde paylaşacak.
Firmanın Türkiye ayağını kuran girişimciler Barış Kahrıman, Ufuk Tümer ve Koray Tuncer, küresel çapta itibara sahip MCI ile güçlerini birleştirerek Türkiye’de ses getirecek organizasyonlara imza atmaya hazırlanıyor
Küresel çapta hizmet veren iletişim, etkinlik ve organizasyon şirketi MCI’ın, Hindistan, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde yer alan kuruluşlara yönelik hizmetlerini daha etkin ve güçlü şekilde sürdürmek amacıyla kurduğu MCI Türkiye ile bu piyasada büyük ölçekli kongre ve organizasyonlar düzenlemek, hizmet çeşitliliğinin artırıldığı etkinliklerle hedefe daha kolay ulaşılması planlanıyor.
56’ıncı şubelerini Türkiye’de açan MCI’la vizyonlarının kesiştiğini bildiren MCI Türkiye Genel Müdürü Barış Kahrıman, yerel piyasaya ilişkin bilgi birikimi ve güçlü bağlantıları ile MCI’ın küresel deneyimi, iyi uygulamaları ve satın alma gücünü birleştirmeyi amaçladıklarını söyledi.
Ankara’da kurulan ofislerinde iddialı hedefler gerçekleştirmek için müşterilere yardımcı olurken rakipsiz bir konumda olacaklarını kaydeden Kahrıman, “MCITürkiye olarak potansiyellerini güçlendirmeleri, kurumsal performanslarını arttırmaları ve gerçek bir değişim geçirmeleri konusunda müşterilerimize yardımcı olurken çok amaçlı ve özgün yaklaşımlar getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

-“Mucizeler, insanlar bir araya gelince gerçekleşir”

MCI’ın “mucizeler, insanlar bir araya gelince gerçekleşir” felsefesini paylaştıklarını vurgulayan Kahrıman, şunları söyledi:
“Türkiye’de organizasyon ve etkinlik hizmetleri yeni gelişen bir sektör. Bu gelişmeye biz de katkıda bulunmak istedik ve bir dünya devi olan MCI ile birliktelik içerisine girdik. Organizasyon ve etkinlik konularında Türkiye’de yepyeni ve görülmemiş çalışmalara imza atacağız. 3-5 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenen ve yerli-yabancı geniş bir katılımla gerçekleşen İstanbul Karbon Zirvesi’nin ardından 30-31 Mayıs tarihleri arasında da İstanbul Nükleer Santraller Zirvesi’ne imzamızı atacağız. MCI ile güçlerimizi birleştirmekten ve MCI’ın Türkiye’deki gelişim sürecine yön verecek olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.”
MCI’ın yeni Türkiye ofisine, Genel Müdür sıfatıyla Barış Kahrıman başkanlık ediyor. Ufuk Tümer Operasyonlar ve İş Geliştirme Müdürü olarak ticari büyümeyi yönetirken Koray Tuncer ise Kurumsal İlişkiler Direktörü olarak derneklere yönelik hizmetleri koordine ediyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.