• BIST 9055.87
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Setur, Four Seasons işbirliği

Setur, Four Seasons işbirliği
Setur, Four Seasons Preferred Partners Program Üyeliği’ne girerek lüks oteller zinciri Four Seasons’ın dünya çapında 200 acentesinden biri oldu.

İSTANBUL- Kişiye özel tatilin adresi Setur, dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Four Seasons’ın “Preferred Partners ProgramÜyeliği”ne kabul edildi.Bu üyelikleSetur, 38 ülkede 92 oteli bulunan, konforu ve hizmet kalitesiyle tanınmış lüks oteller zinciri Four Seasons’ın dünya çapında 200 acentasından biri oldu.
Setur’la Four Seasons Otellerinde Kendinizi Özel Hissedin
Setur misafirleri dünyadaki bütün Four Seasons Otelleri’nde sağlanan avantajlardan yararlanarak kendilerini özel hissedecekleri bir tatil geçirecekler. Bütün Four Seasons otellerinde uygulanan Preferred Partners programı ile misafirlerimiz konaklama süresince oda servisinde veya otel restoranında her gün 2 kişilik Amerikan kahvaltısını ücretsiz alabilecek ve bütün suit konaklamalarında ücret ödemeden hızlı internet erişimine sahip olabilecekler. Misafirler konaklama süresi boyunca bir seferde kullanılmak üzere 100 USD değerinde masaj, golf ya da yiyecek içecek kredisinden yararlanabilecekler. Ayrıca bekleme listesinde bulunan misafirlere rezervasyonlarında öncelik tanınacak.
Setur’un Four Seasons Preferred Partners Program Üyeliği ile otele giriş esnasında özel olarak karşılanacaksınız . Gelen rezervasyonlarda her zaman öncelik sağlayan Preferred Partners üyeliği sayesinde Setur, otellere rezervasyonun her aşamasında daha kolay ulaşarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyelere taşıyacak.

Setur’la Kişiye Özel Yurt Dışı Rezervasyonları
Yıl boyunca kurulan tatil hayalleri “Setur Kişiye Özel Seyahat”hizmeti ile gerçeğe dönüşüyor. Yoğun iş temposuna, hayatın koşuşturmasına ara verip uzaklaşmak, iş ve kendinize özel seyahatlerinizi ayrıcalıklı ve sorunsuz yaşamak istediğinizde hayalinizdeki program, belli bir zamana sabitlenmeden, bir tura bağlı kalmadan tamamen sizin tercihlerinize göre şekilleniyor. Seyahatinizin öncesi ve seyahat programınız en ince detayına kadar düşünülüyor, “Setur Kişiye Özel Seyahat”paketleriyle size sadece keyfini çıkarmak kalıyor.
SETUR HAKKINDA

1965 yılında Koç Holding şirketlerinden biri olarak kurulmuş olan SETUR ile ilgili bilgiler:

SETUR’un turizm alanındaverdiği hizmetler; yurt içi ve yurt dışına dönük tur operatörlüğü, IATA uçak bileti satışı, kongre ve seminer organizasyonları, incoming ve outgoing ve yurt dışı eğitim alanları çatısı altında toplanmıştır.
bookinturkey.com 13 yıldır online otel, tur, uçak bileti rezervasyonları, araba kiralama, marina, gulet kiralama hizmetlerinin yanı sıra geniş içeriği ile bir turizm rehberi niteliği taşımaktadır.Geliştirdiği online ve gerçek zamanlı rezervasyon sistemiyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren bookinturkey.com, yenilenen web sitesi ve yeni karakteri BUKİ ile hizmet vermeye devam etmektedir.
SETURDUTY FREE tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında 15.000 m²’yi aşkın 21 lokasyonda bulunan 32 mağazası ile gümrüksüz satış mağazaları işletmeciliğiSETUR yıllık cirosunun önemli bir payını oluşturmaktadır.
SETUR MARINAS, SETUR ailesinin önemli markalarından biridir. Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri konumunda olan SETURMarinaları; Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya ve Midilli olmak üzere toplam 10 marinası ve 5 binden fazla yat bağlama kapasitesi bulunmaktadır.
1990 yılında kurulan SETAIR ise özel havacılık faaliyetleri sürdürmektedir. SETAIR filosunda 10 ve 14 yolcu kapasiteli 2 adet jet, 9 yolcu kapasiteli 3 adet helikopter ve 8 yolcu kapasiteli 1 adet deniz uçağı bulunmaktadır.
2012 Temmuz ayında hayata geçen SEDVENTURE markası, SETUR ailesinin en yeni üyesi. SEDVENTURE, vahşi yaşam fotoğrafçısı Süha DERBENT’in danışmanlığında kişilere özel programlar ile ekolojik ve alternatif turizme ilgi duyanlara seyahat ve fotoğraf turları düzenlemektedir

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.